nieuws

Laat je als verhuurder volledig ontzorgen met Officemanager

Financieel

Door gebruik te maken van Officemanager kan jij je als verhuurder van kantoorruimte geheel richten op je core business.

Laat je als verhuurder volledig ontzorgen met Officemanager

Het opstellen en verzorgen van de huuraanbiedingen, -contracten en de facturatie wordt gedaan door SKEPP. Zo focus jij je op de belangrijkste werkzaamheden en bespaar je als verhuurder kostbare tijd in het proces om kantoorruimte te verhuren. Officemanager bied verschillende pakketten. Hierdoor is er altijd een pakket op maat voor iedere verhuurder.

Jij hebt binnen no-time nieuwe huurders en SKEPP verstuurt de huuraanbiedingen en -contracten

Officemanager biedt huurkandidaten de mogelijkheid om een brochure aanvraag te doen en een rondleiding te plannen. Ook is het mogelijk om een gepersonaliseerde huuraanbieding op maat aan te vragen. Deze wordt geheel verzorgd door SKEPP en voorzien van jouw persoonlijke bedrijfslogo en contactgegevens. SKEPP levert deze huuraanbieding geheel gratis voor je af bij de huurkandidaat voor jouw kantoorruimte.

Wanneer de huurkandidaat een verzoek indient om het huurcontract te ontvangen verstuurt SKEPP deze via de mail naar zowel de huurder als de verhuurder. Deze contracten zijn eenvoudig te ondertekenen doormiddel van de tool HelloSign. Is er getekend? Dan is de deal rond! Beide partijen krijgen dan opnieuw een mail met het getekende huurcontract. En hoe zit het met de verdere administratie? Die wordt geheel afgehandeld door SKEPP! Hierbij moet je denken aan eventuele sleutelcontracten en huisregels, het klaarzetten van de borgfactuur en huurfacturen en het opslaan van het digitaal huurcontract.

Wij leveren kwalitatief hoogwaardige leads! Hoe we dit doen? Jij levert ons een plattegrond aan met de huurvoorwaarden. Vervolgens baseren wij hierop de huuraanbiedingen en -contracten. Wij leveren de software om deze te versturen. Maar er is meer, wij verzorgen het volledige debiteurenbeheer, versturen de betalingsherinneringen en starten het eventuele incassotraject op. Zo makkelijk was kantoorruimte (ver)huren nog nooit.

Met je Officemanager-account beheer je alle huurkandidaten op 1 plek

In je persoonlijke Officemanager-account heb je direct toegang tot het dashboard waar je huuraanbiedingen en -contracten op kan stellen. Het enige wat jijzelf moet doen is informatie controleren en eventueel aanpassen. Je kan ook zelf huurkandidaten toevoegen aan het dashboard. Zo heb je alle huurkandidaten op 1 plek verzameld en wordt het beheren en stuk overzichtelijker.

Alle financiële en administratieve gegevens houd je overzichtelijk bij in Officemanager

Huuraanbiedingen en -contracten zijn niet de enige gegevens die in Officemanager te vinden zijn. Zo vind je hier ook je huurkandidaten, financiële informatie en ingeplande rondleidingen. Denk bij financiële informatie aan alle uitbetalingen van de huur en btw-rapporten en de maandelijkse huurstroom. Is het toch nog lastig om overzicht te houden in de rondleidingen? Koppel dan met één klik de geplande rondleidingen in Officemanager aan je eigen agenda.

Een Officemanager-pakket op maat voor ieder bedrijf

SKEPP biedt 4 verschillende Officemanager pakketten aan. Om zo voor iedere ondernemer een pakket op maat te kunnen bieden. De prijzen lopen uiteen van een basis pakket van €12,45 tot een enterprise pakket van €29,95 per maand, waarbij je in het laatste geval volledig ontzorgd wordt. Het meest gekozen pakket is het Premium-pakket voor €15,95 per maand. Dit pakket bied veel comfort. Zo mag je bijvoorbeeld 3 maand gratis adverteren voor een kantoorpand op het platform van SKEPP.

100 verhuurders gingen je voor, profiteer ook van Officemanager

Wil je meer informatie over Officemanager? In de instructievideo over Officemanager van SKEPP wordt een uitgebreide uitleg gegeven hoe jij profiteert van Officemanager. Je kunt ook bellen naar 085 – 047 1834 of mailen naar finance@skepp.nl voor meer informatie. Maak, net als 100 andere verhuurders, gebruik van Officemanager!

Reageer op dit artikel