Coronanieuws tijdelijk voor iedereen te lezen op vastgoedmarkt.nl

Coronanieuws tijdelijk voor iedereen te lezen op vastgoedmarkt.nl

Vanwege de coronacrisis zijn artikelen over corona in de nieuwsbrief en de website van Vastgoedmarkt tijdelijk voor iedereen gratis te lezen. De redactie neemt deze uitzonderlijke maatregel omdat in tijden van crisis informatie cruciaal is en dus voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Dat heeft de uitgever van Vastgoedmarkt maandagochtend besloten.

Cruciale informatievoorziening

'In deze tijden van crisis zijn media essentieel om vitale informatievoorziening te leveren. Daarom hebben wij tijdelijk de betaalmuur opgeheven voor berichten over corona, zodat iedereen toegang heeft tot ons nieuws en op de hoogte blijft over de impact van het coronavirus op de vastgoedsector,' aldus uitgever Maciek Piasecki.

Alle nieuwe berichten over het coronavirus die vanaf vandaag op vastgoedmarkt.nl en in de nieuwsbrief staan, zullen daarom voor iedereen toegankelijk zijn. 'We willen als redactie de taak op ons nemen door in deze tijden waarin mensen gedwongen thuiszitten en elkaar minder of niet op het werk ontmoeten iedereen op de hoogte te houden van wat er speelt,' aldus hoofdredacteur Servaas van der Laan.

Deel je nieuws met ons!

'Ik doe dan ook aan onze lezers de oproep om zoveel mogelijk van wat er speelt met ons te delen via redactievastgoedmarkt@vakmedianet.nl, stuur een appje naar de coronalijn: 06-10887914 of een tweet naar @vastgoedmarktnl met hashtag #coronavgm.'

Om iedereen goed op de hoogte te kunnen houden zal er iedere dag een extra corona-update naar onze abonnees worden verzonden.

Servaas van der Laan

Servaas van der Laan

Hoofdredacteur Vastgoedmarkt

Servaas van der Laan is financieel journalist en sinds 1 oktober 2019 hoofdredacteur van Vastgoedmarkt. Eerder schreef hij over onder meer technologie en de huizenmarkt voor Elsevier Weekblad.