nieuws

Cairn koopt acht kantoorpanden

Beleggingen

Cairn koopt acht kantoorpanden

Cairn Real Estate heeft acht kantoorpanden gekocht op centraal gelegen stationslocaties in Groningen, Leeuwarden, Zwolle, Amersfoort, Utrecht (twee panden), Schiedam en Haarlem.

De totale vloeroppervlakte bedraagt 63.000 m2. Cairn was sinds 2016 als asset manager al nauw betrokken bij de portefeuille en heeft deze nu volledig overgenomen. De verworven panden hebben een bezettingsgraad van 100 procent en een bovengemiddelde verhuurtermijn van rond de vijf jaar.

De transactie werd voor Cairn Real Estate begeleid door Osborne Clarke en PwC. De verkopende partij is geadviseerd door CBRE, DLA Piper en PwC. Verdere details zijn niet bekendgemaakt. Waarschijnlijk gaat het om een aandelentransactie.

Reageer op dit artikel