nieuws

Bpf Koopvaardij belegt in 67 woningen in Nijmegen

Beleggingen

Het pensioenfonds van zeevarenden en oud-zeevarenden in de bedrijfstak koopvaardij belegt in een nieuwe wijk van Nijmegen.

Bpf Koopvaardij belegt in 67 woningen in Nijmegen
De Waaier Nijmegen

MN heeft namens Bpf Koopvaardij 67 appartementen aangekocht van ontwikkelaar Ter Steege Bouw Vastgoed in het project Park Waaijenstein te Nijmegen. Het project bestaat in totaal uit 85 appartementen, waarvan 67 voor de vrije sectorhuur in belegging worden genomen door BPF Koopvaardij. De overige 18 appartementen worden door ontwikkelaar Ter Steege Bouw Vastgoed verkocht in de vrije verkoop.

De Waaier

Het complex is gelegen in de nieuwe wijk Oosterhout, onderdeel van de Waalsprong in Nijmegen-Noord. Het project is gelegen in De Waaier, een landschapszone met veel groen en water. De appartementen kennen een oppervlakte variërend van circa 73 tot 95 m2. De verwachting voor de start bouw is oktober 2019 en de oplevering voor de zomer van 2021. De bouw van de appartementen zal worden uitgevoerd door Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen. Bij de aankoop werd BPF Koopvaardij juridisch begeleid door Houthoff. Ter Steege werd bijgestaan door Dirkzwager.

Reageer op dit artikel