Sew-Eurodrive koopt pand in Spaanse Polder

Sew-Eurodrive koopt pand in Spaanse Polder
Schuttevaerweg 150 in Rotterdam

Sew-Eurodrive heeft een bedrijfscomplex aan Schuttevaerweg 150 in Rotterdam gekocht van Waterford Investments voor eigen gebruik.

Het aangekochte bedrijfscomplex bevindt zich direct naast de bestaande gebouwen van Sew Eurodrive in de Spaanse Polder. Het gekocht pand, een voormalige stofzuigerfabriek, beslaat in totaal een oppervlakte van 11.000 m2. De koopsom bedraagt 1,4 miljoen euro, blijkt uit Kadastercijfers.

Sew Eurodrive heeft opdracht gegevens aan New Horizon voor de sloop van het complex.  New Horizion zal bij de aanstaande sloop de vrijgekomen materialen zoveel mogelijk hergebruiken. Sew Eurodrive zal het terrein in eerste instantie gebruiken als parkeerterrein. Op termijn realiseert het bedrijf er een nieuw gebouw om te voorzien in de eigen uitbreidingsbehoefte.

De Mik Bedrijfshuisvesting uit Rotterdam trad in deze transactie op namens koper.

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.