nieuws

Met de SKEPP 3D Virtual Tour verhuur je sneller kantoorruimte

Beleggingen

Laat jouw kantoorruimte vastleggen door middel van de 3D Virtual Tour van SKEPP en zie de interesse bij potentiële huurkandidaten in jouw pand direct stijgen.

Met de SKEPP 3D Virtual Tour verhuur je sneller kantoorruimte
SKEPP - Klein kantoor huren in Vianen

Op deze manier bied je huurkandidaten op ieder moment een uniek bezichtigingsmoment in jouw kantoorpand. Dit is een rondleiding in stijl anno 2018.

Thuis op de bank, in de trein of op je werk, het maakt niet uit waar jouw huurkandidaten zich begeven. Met de SKEPP 3D Virtual Tour lopen zij zo door jouw kantoorpand. Deze toegankelijkheid is niet alleen een groot voordeel voor verhuurders van kantoorruimte, maar ook voor bedrijven die op zoek zijn naar een nieuwe kantoorruimte of werkplek. De zoektocht wordt hierdoor aardig ingekort. Het gaat vele malen sneller om kantoorruimte te bekijken op je iPad of smartphone dan daadwerkelijk voor ieder pand een bezichtiging te plannen.

Bespaar tijd, vergroot de kans op verhuur en andere grote voordelen

Het prachtige kantoorgebouw aan het Gustav Mahlerplein in Amsterdam Zuidas hebben we bijvoorbeeld voorzien van een Tour. Je ziet virtueel de vele mogelijkheden, de toffe kantoorinrichting en de verschillende faciliteiten in beeld.

Kantoorpanden die voorzien zijn van een Virtual Tour, zoals het kantoorgebouw op de Zuidas, zijn aanzienlijk meer in trek bij bedrijven dan kantoorpanden die dit niet hebben. Hoe dit komt? Wanneer je een Virtual Tour doorloopt kan je op je eigen tempo rondkijken en daarbij je wensen en eisen toetsen. De verhuurder krijgt zo vrijwel alleen mensen op bezichtiging die al enthousiast zijn geworden over het desbetreffende kantoorpand. Dit is dus een win-win situatie!

Dit jaar gaat het jaar van de doorbraak van de Virtual Tour worden

2018 is net begonnen, maar er zijn al aardig wat trendvoorspellingen gedaan. Een van de trends waar SKEPP in gelooft, is de Virtual Tour. We kunnen niet meer om deze doorbraak heen in de kantorenwereld. Stap dus in en laat als verhuurder jouw pand op de meest transparante manier zien. Het is altijd goed om in te spelen op de technologische wereld om ons heen die constant aan het vernieuwen is.

Ben je al enthousiast geworden van dit nieuwe concept? Neem dan nu contact op met SKEPP!

Wil jij jouw concurrenten voor zijn? Laat ons dan jouw kantoorgebouw digitaal in beeld brengen. Kom als verhuurder met ons in contact door te bellen met 085-877 05 19 of stuur een mailtje naar info@skepp.nl. Wil je ook jouw kantoorruimte (snel) verhuren? Dan voorzien wij graag jouw kantoorruimte van een 3D Virtual Tour.

Reageer op dit artikel