Mereveldplein breidt uit met Zuivelhoeve en grotere Jumbo

Mereveldplein breidt uit met Zuivelhoeve en grotere Jumbo
Het convenience centrum Mereveldplein in de Meern

Het wijkwinkelcentrum Mereveldplein in de Meern is weer volledig verhuurd. Vastgoedbelegger Altera Vastgoed meldt dat er een nieuw huurcontract is afgesloten met de Zuivelhoeve. Daarnaast is met Jumbo overeenstemming bereikt om de bestaande supermarkt met 354 m2 uit te breiden naar een courante ruimte van 2.000 m2.

Wijkwinkelcentrum Mereveldplein is hét dagelijkse boodschappencentrum van De Meern. Het is een sterk winkelcentrum met circa 5.186 m2 bruto vloeroppervlakte voor 17 winkels. Het heeft compleet aanbod aan food & convenience en een goede verhouding tussen lokale ondernemers en het grootwinkelbedrijf, zoals Albert Heijn, Jumbo en Kruidvat. Eerder dit jaar verbeterde Altera het winkelcentrum nog door een kinderspeelplek toe te voegen.

Compleet dagelijks aanbod

Cio van Altera Erwin Wessels: 'We zijn vanzelfsprekend erg tevreden met het sluiten van beide huurovereenkomsten en het vertrouwen van Zuivelhoeve en Jumbo, juist in deze bijzondere tijd. Met een compleet dagelijkse aanbod in food en non-food alsmede meerdere dienstverleners is Mereveldplein goed gepositioneerd. Voor diverse andere supermarktlocaties in onze portefeuille wordt, in overleg met de ondernemer, gekeken naar uitbreiding.'

Voor de uitbreiding van Jumbo is Altera bijgestaan door haar vastgoedmanager Colliers. De verhuring aan Zuivelhoeve kwam tot stand door de bemiddeling van Q-retail, die namens Altera optrad.

Dit artikel is gesponsord door Altera Vastgoed

Bezoek ook het partnerdossier op Vastgoedmarkt.nl.