Regus betrekt ruim 2.400 m2 in Kennedytoren Eindhoven

Regus betrekt ruim 2.400 m2 in Kennedytoren Eindhoven
Kennedytoren in Eindhoven

Regus heeft met LaSalle Investment Management een overeenkomst gesloten voor de huur van 2.446 m2 in de Kennedytoren in Eindhoven. Het is de vijfde locatie voor Regus in de lichtstad.

Regus huurt de begane grond en de tweede en derde verdieping van het kantorencomplex dat onderdeel uitmaakt van gebouw Kennedy Business Center. Het pand heeft een opvallende architectuur met glazen gevels en veel transparantie. Met 21 verdiepingen en 83 meter is het een van de hoogste gebouwen in Eindhoven. De Kennedytoren staat direct naast het centraal station. De locatie is ook goed bereikbaar met de auto en is voorzien van een parkeergarage.

De Kennedytoren heeft energielabel A. Daarnaast heeft de eigenaar ook een zogeheten greenlease ontwikkeld, waarin afspraken staan voor een duurzaam gebruik en beheer van het gebouw. Annelou de Groot, board Regus Nederland: ‘Wij zijn heel blij met deze toplocatie. De regio Eindhoven is een van de snelst groeiende economieën van Nederland. Er zitten veel hightechbedrijven en die trekken talentvolle werknemers aan.’

Vincent Kooijman, asset manager bij verhuurder LaSalle Investment Management: ‘Wij zijn zeer verheugd met de komst van Regus naar de Kennedytoren en zien dit als toegevoegde waarde voor het gebouw. De komst van Regus draagt bij aan de verdere positionering van Kennedy Business Center als hoogwaardige kantorenlocatie op het centraal station in Eindhoven en biedt zittende huurders meer flexibiliteit in huisvesting binnen de Kennedytoren.’

Bij deze transactie trad JLL op namens de verhuurder. LaSalle IM kocht de toren vorig jaar voor 50 miljoen euro.

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.