artikel

Vastgoedrapport: The human trend of hotels

Vastgoedbeheer

De Nederlandse hotelmarkt is een serieuze asset class geworden: een beleggingscategorie die vooral buitenlandse investeerders naar ons land lokt. Cushman & Wakefield brengt daarom het zeer uitgebreide rapport: The human trend of hotels.

Vastgoedrapport: The human trend of hotels

Nationale institutionele beleggers blijven traditioneel terughoudend met investeren in de hotelsector, terwijl deze vooral in Amsterdam booming is. Rendementen zijn er momenteel beter dan in Londen en Parijs. Het aantal hotels stijgt en het aantal bezette kamers ook. Tegelijkertijd worden de mogelijkheden van Airbnb en van B&B’s teruggeschroefd, terwijl toeristen meer dan ooit de weg naar onze hoofdstad weten te vinden. Qua gastenaantal bevindt Amsterdam zich in de top 5 van Europa en in de top 20 wereldwijd.

Rapport over hotelmarkt

Cushman & Wakefield brengt in het rapport ‘The human trend of hotels’ marktkennis en marktsentiment bij elkaar en laat vooral ook hoteliers van spraakmakende hotelconcepten aan het woord. Hoe ziet de hotelmarkt eruit? Wat zijn de belangrijkste trends?

Download hier het rapport (pdf): The human trend of hotels

Meer informatie over dit rapport? Neem dan contact op met Frank van der Sluys, Head of Research & Insight Cushman & Wakefield

Dit artikel is geschreven door Cushman & Wakefield.

Bezoek het partnerdossier van Cushman & Wakefield op Vastgoedmarkt.nl

Reageer op dit artikel