Bouwinvest koopt 48 appartementen in Zeist

Bouwinvest koopt 48 appartementen in Zeist
Kerckebosch Zeist

Het Bouwinvest Residential Fund heeft 48 duurzame appartementen in het project 'Licht & Lucht' gekocht van Slokker Vastgoed. Ze moeten nog opgeleverd worden.

Bijna alle appartementen worden in het middenhuursegment verhuurd.

Het project Licht & Lucht ligt in de groene, bosrijke wijk Kerckebosch en bestaat in totaal uit circa 70 appartementen verdeeld over drie gebouwen. Een groot deel van de bestaande woningen in de wijk verdwijnt en het gebied zal ruimte bieden aan 800 tot 1000 nieuwe woningen. Door een goede mix van verschillende woningtypes en prijsklassen wordt een aantrekkelijke wijk voor jong en oud gecreëerd.

De acquisitie past uitstekend binnen de ambities van het Bouwinvest Residential Fund op het gebied van betaalbaarheid en duurzaamheid. De appartementen variëren in grootte van 55 tot circa 104 m2. 44 van de 48 appartementen worden in het middenhuursegment verhuurd en alle appartementen worden duurzaam, energiezuinig en gasloos opgeleverd.

De woningen worden gefaseerd opgeleverd tussen 2020 en 2021.

Francine Bardoel

Francine Bardoel

Eindredacteur Vastgoedmarkt/de Architect

Francine werkte van december 2018 tot en met december 2019 voor Vastgoedmarkt en de Architect als eindredacteur.

Bio:

-2011-2019 Hoofdredacteur Universiteit van Tilburg, Univers

-2005-2011 Hoofdredacteur website, krantenpagina en magazines bij de provincie Utrecht

-Voor 2005 Regisseur en programmamaker bij diverse omroepen

Mustread voor vastgoed:

Italo Calvino, De onzichtbare steden. In  dit boek brengt Marco Polo verslag uit van zijn reizen aan zijn gastheer, de machtige Kublai Kan, Keizer der Tataren. Langzaamaan beseft de keizer echter dat hem fictieve plaatsen worden beschreven, die alle verwijzen naar Marco Polo's eigen stad. Dit boek laat prachtig zien dat je de gebouwen uit je jeugd altijd het mooist blijft vinden.