nieuws

Slokker ontwikkelt huurwoningen in Kerckebosch Zeist

Projectontwikkeling

Slokker ontwikkelt huurwoningen in Kerckebosch Zeist

Slokker Vastgoed en Wijkontwikkelingsmaatschappij Kerckebosch in Zeist hebben een overeenkomst getekend voor de ontwikkeling van 48 vrijesectorhuur-appartementen in project Licht & Lucht aan de Prinses Marijkelaan in Kerckebosch Zeist.

Het project Licht & Lucht, ontworpen door Klunder Architecten, draagt bij aan een breed en divers woningaanbod in Kerckebosch. De appartementen variëren in grootte van circa 55 tot 104 m2 gebruiksoppervlak en de huurprijzen zullen tussen 800 en 1.050 euro per maand bedragen. De appartementen worden voorzien van een bodemwarmtepomp en worden daarmee gasloos opgeleverd. De start van de bouw is gepland in 2020. De verwachting is dat de appartementen uiterlijk in het voorjaar van 2022 worden opgeleverd.

Licht & Lucht wordt gerealiseerd in de wijk Kerckebosch. Kerckebosch ligt in het oostelijk deel van Zeist naast de villawijk De Hoge Dennen en grenst aan de Utrechtse Heuvelrug en landgoed Heidestein. Kerckebosch vernieuwt. De gemeente Zeist en woningcorporatie Woongoed Zeist werken samen met projectontwikkelaars zoals Slokker Vastgoed aan het levensloopgeschikt maken van deze wijk.

Nieuwe of verbeterde voorzieningen komen in een bosrijke wijk waarin duizend nieuwe woningen in verschillende prijsklassen en types worden ontwikkeld, waaronder 58 prachtige vrije kavels. Voor de uitvoering van de plannen richtten de gemeente en Woongoed Zeist de Wijkontwikkelingsmaatschappij Kerckebosch op.

Reageer op dit artikel