Euro-Rijn International huurt circa 18.000 m2 opslagruimte in Bergen op Zoom

Euro-Rijn International huurt circa 18.000 m2 opslagruimte in Bergen op Zoom
Noordland-Bergen-op-Zoom

Het complex bestaat uit een drietal aaneengeschakelde logistieke bedrijfsruimtes en is gelegen op bedrijventerrein Noordland in Bergen op Zoom.

Door faillissement van vorige huurder, Nijpels Meubelen, is het object begin dit jaar voor de verhuur beschikbaar gekomen.

Direct na het vrijkomen van het object is het, behoudens de kantoorruimte, volledig verhuurd aan Euro-Rijn. Euro-Rijn heeft voor de uitbreiding van haar logistieke activiteiten gekozen voor dit complex vanwege de ligging en de directe beschikbaarheid. Patricia Miltenburg, partner van De Lobel & Partners: 'De snelle opname van dit enigszins gedateerde complex laat duidelijk zien dat er vanuit de logistieke dienstverlener ook behoefte is aan een lagere categorie opslagruimte, waarbij flexibiliteit en een aantrekkelijke huurprijs belangrijke uitgangspunten zijn.' De Lobel & Partners 'Real Estate Experts' bracht deze transactie in collegiale samenwerking met Industrial Real Estate Partners tot stand in opdracht van Profound Asset Management, Profound is verantwoordelijk voor het fund- en assetmanagement namens de eigenaar.

Lees meer over

Francine Bardoel

Francine Bardoel

Eindredacteur Vastgoedmarkt/de Architect

Francine werkte van december 2018 tot en met december 2019 voor Vastgoedmarkt en de Architect als eindredacteur.

Bio:

-2011-2019 Hoofdredacteur Universiteit van Tilburg, Univers

-2005-2011 Hoofdredacteur website, krantenpagina en magazines bij de provincie Utrecht

-Voor 2005 Regisseur en programmamaker bij diverse omroepen

Mustread voor vastgoed:

Italo Calvino, De onzichtbare steden. In  dit boek brengt Marco Polo verslag uit van zijn reizen aan zijn gastheer, de machtige Kublai Kan, Keizer der Tataren. Langzaamaan beseft de keizer echter dat hem fictieve plaatsen worden beschreven, die alle verwijzen naar Marco Polo's eigen stad. Dit boek laat prachtig zien dat je de gebouwen uit je jeugd altijd het mooist blijft vinden.