nieuws

Blaak 28 omgedoopt tot Ploum House 

Transacties

Real I.S. AG verlengt de huurovereenkomst met advocatenkantoor Ploum met nog eens tien jaar voor het kantoorgebouw aan de Blaak 28 in Rotterdam. Ter ere van de verlengde huurovereenkomst wordt het omgedoopt tot Ploum House.

Blaak 28 omgedoopt tot Ploum House 

Ploum is gevestigd in het 5.800 m2 grote kantoorgebouw aan de Blaak 28 in Rotterdam. Het pand is eigendom van vastgoedonderneming AIF BGV V. Het nieuwe contract gaat in op 1 januari 2019.

Het gebouw maakt deel uit van een ensemble van drie historische panden uit de jaren 60 en geldt als een van de parels van de stad. De technische installaties van het pand worden de komende jaren vernieuwd en geüpdatet.

Real I.S. kreeg juridisch advies van Loyens & Loeff. Het technisch projectmanagement werd uitgevoerd door Savills Building & Project Consultancy. Het architectenbureau dat Ploum adviseert, is Caspar Schwarz Architects.

Reageer op dit artikel