Benelux-hoofdkantoor Mizuno naar Capelle Rivium

Benelux-hoofdkantoor Mizuno naar Capelle Rivium
Rivium Quadrant 205 in Capelle aan den IJssel

Het Japanse sportmerk Mizuno heeft een huurovereenkomst ondertekend voor 2.344 m2 kantoorruimte met vijftig parkeerplaatsen aan Rivium Quadrant 205 in Capelle aan den IJssel. Het kantoor dient als Benelux-hoofdkantoor.

Het kantoor ligt op Rivium business park op een zichtlocatie langs de A16. Eigenaar van het kantoor is Whitewood. Mizuno Corporation heeft het contract voor lange duur getekend. Mizuno wil in Nederland naast de Benelux-vestiging diverse Europese afdelingen openen en verwacht een forse uitbreiding op korte termijn.

Het Japanse sportmerk bestaat 112 jaar en verwierf in Nederland vooral bekendheid met zijn sportschoenen. Het bedrijf mikt nu ook op een breder publiek en richt daarbij zijn pijlen op atletiek, golf, voetbal, judo en specifieke zaalsporten zoals volley- en handbal.

Beheerder AllFixed Property Management en eigenaar Whitewood zullen het kantoor grondig renoveren tot moderne kantoorruimte, showrooms en presentatieruimten. Aan AllFixed wordt het dagelijkse beheer toevertrouwd. Whitewood en AllFixed Property Management zijn eveneens gevestigd in dit gebouw.

De Mik Bedrijfshuisvesting, samen met Cushman & Wakefield collegiaal belast met de verhuur, trad in deze transactie samen op met beheerder AllFixed Property Management namens de verhuurder Whitewood.

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.