nieuws

Transacties oktober 2018

Transacties

Transacties oktober 2018
Heereweg 347 in Lisse

Vastgoedmarkt Research verzamelt alle verhuur- en beleggingstransacties in de Nederlandse vastgoedmarkt. Hier een overzicht van transacties uit oktober 2018.

AMSTERDAM

KANTOREN/BEDRIJVEN

Heathrowstraat 10, Amsterdam

Heathrowstraat 10, Amsterdam

HEATHROWSTRAAT 10 – Synchroon kocht het Sita-kantoor van ongeveer 5.090 m2 en het naastgelegen parkeerterrein aan Heathrowstraat 10 in Amsterdam. Na sloop van de bestaande bebouwing realiseert de ontwikkelaar het project Floating Gardens met een totaal volume van 24.000 m2. De in het totaal 190 appartementen (21.800 m2) liggen op de derde tot en met de zeventiende verdieping en bestaan voor de helft uit huurwoningen in het middensegment en voor het overige uit vrije sector koopwoningen. De school (3.200 m2) is gevestigd in de eerste twee lagen van het gebouw en wordt eigendom van de gemeente Amsterdam. Verkoper: Societe Internationale De Telecommunications Aeronautiques (SITA).

ROTTERDAM

KANTOREN/BEDRIJVEN

DINTELWEG 47 – Loxam kocht voor verhuur van onder meer hoogwerkers 2.805 m2 bedrijfsruimte aan Dintelweg 41 in Europoort Rotterdam. Koopsom: 475.000 euro. Verkoper: particuliere belegger. Makelaar verkoper: Cushman & Wakefield.

HEIJPLAATSTRAAT 1 – Staalprofiel huurt 1.613 m2 bedrijfsruimte aan Heijplaatstraat 21 in Rotterdam. Huurprijs: 88.715 per jaar. Verhuurder: Havenbedrijf Rotterdam. Makelaar verhuurder: Cushman & Wakefield.

Hofplein 20 in Rotterdam

Hofplein 20 in Rotterdam

HOFPLEIN 20 – De Bik Roijers Gasseling Advocaten verlengt het huurcontract voor 700 m2 kantoorruimte en 10 parkeerplaatsen in gebouw Hofpoort aan Hofplein 20 in Rotterdam. Verhuurde: PPF Real Estate. Makelaar huurder: CBRE.

Schuttevaerweg 150 in Rotterdam

Schuttevaerweg 150 in Rotterdam

SCHUTTEVAERWEG 150 – Sew Eurodrive kocht 11.000 m2 bedrijfsruimte aan Schuttevaerweg 150 in Rotterdam. Verkoper: Waterford Investment. Makelaar koper: De Mik Bedrijfshuisvesting.

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – RollDock en Roll-Lift opererend onder de naam Roll Group huurt 1.976 m2 kantoorruimte en 42 parkeerplaatsen aan Fascinatio Boulevard 1242 in Capelle aan den IJssel. Verhuurder: Cornus Vastgoed. Makelaar verhuurder: De Mik Bedrijfshuisvesting.

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Stone Business Assiociates kocht 918 m2 kantoorruimte, 108 m2 archiefruimte en 21 parkeerplaatsen aan Rivium Boulevard 46 in Capelle aan de IJssel. Verkoper: Cornus Vastgoed. Makelaar verkoper: De Mik Bedrijfshuisvesting collegiaal met Parc en Briq Estate Estate.

Rivium Quadrant 205 in Capelle aan den IJssel

Rivium Quadrant 205 in Capelle aan den IJssel

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Mizuno Corporatiosn Netherlands huurt 2.345 m2 kantoorruimte en 50 parkeerplaatsen aan Rivium Quadrant 205 in Capelle aan den IJssel. Verhuurder: DWV NL TPLUS V. Makelaar verhuurder: Cushman & Wakefield.

DEN HAAG

KANTOREN/BEDRIJVEN

Alexanderveld 5 in Den Haag

Alexanderveld 5 in Den Haag

ALEXANDERVELD 5 – Rijksvastgoedbedrijf huurt voor de Raad voor de Kinderbescherming 3.200 m2 kantoorruimte en 40 parkeerplaatsen aan Alexanderveld 5 in Den Haag. Verhuurder: PPF Real Estate. Makelaar verhuurder: COG Makelaars collegiaal met Cushman & Wakefield.

ZORGVASTGOED

NEPTUNUSSTRAAT 1 – Stichting Bejaardenhuisvesting Scheveningen kocht 15 zorgwoningen van Zorg- en servicecentrum ‘de Thuishaven” aan de Neptunusstraat 1G-1W in de wijk Scheveningen in Den Haag. Koopsom: 1,2625 miljoen euro. Verkoper: Haag Wonen. Makelaar verkoper: Capital Value.

GRONINGEN

BELEGGINGEN

Langestraat 77-79 in Winschoten

Langestraat 77-79 in Winschoten

WINSCHOTEN – Een particuliere belegger kocht 519 m2 winkelruimte aan Langestraat 77-79 in Winschoten. Koopsom: 585.000 euro. Verkoper: particuliere belegger. Makelaar verkoper: Overduin & Casander Bedrijfsmakelaars.

FRIESLAND

KANTOREN/BEDRIJVEN

JOURE – Een groothandel in tuinartikelen kocht voor eigen gebruik 910 m2 bedrijfsruimte en 390 m2 kantoorruimte aan Yndustrywei 9-9a in Joure. Koopsom: 390.000 euro. Verkoper: Grasso Stiens Beheer. Makelaar verkoper: RBMT bedrijfsmakelaars & taxateurs.

Wagenmakersstraat 8 in Sneek

Wagenmakersstraat 8 in Sneek

SNEEK – DND Alu Products huurt 848 m2 bedrijfsruimte en 62 m2 kantoorruimte aan Wagenmakersstraat 8 in Sneek. Huurprijs: 45.000 euro per jaar. Verhuurder: particuliere belegger. makelaar verhuurder: RBMT Bedrijfsmakelaars & taxateurs.

OVERIJSSEL

KANTOREN/BEDRIJVEN

ALMELO – Take the Care V&R Thuiszorg kocht 516 m2 kantoorruimte aan

Adriaen Brouwerstraat 8 in Almelo

Adriaen Brouwerstraat 8 in Almelo

. Koopsom: 525.000 euro. Verkoper: particuliere belegger. Makelaar verkoper: Boers & Lem Vastgoedconsultants.

ENSCHEDE – Metaalrecycling J. Jager huurt 780 m2 bedrijfsruimte aan De Heersche 18 in Enschede. Huurprijs: 32,50 euro per m2. Verhuurder: particuliere belegger. Makelaar verhuurder: Boers & Lem Vastgoedconsultants.

ENSCHEDE – Niek Pierik Holding kocht 1.035 m2 bedrijfsruimte en 315 m2 kantoorruimte aan Lonnekerbrugstraat 102a in Enschede. Koopsom: 545.000 euro. Verkoper: Madijlo Beheer. Makelaar verkoper: Boers & Lem Vastgoedconsultants.

Demmersweg 3 in Hengelo

Demmersweg 3 in Hengelo

HENGELO – Super B Lithium Power huurt 1.574 m2 kantoorruimte aan Demmersweg 3 in Hengelo. Huurprijs: 100.030 euro per jaar. Verhuurder: GI Twente. Makelaar verhuurder: Boers & Lem Vastgoedconsultants collegiaal met Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

HENGELO – IQPack huurt 750 m2 bedrijfsruimte en 850 m2 kantoorruimte aan Jan Tinbergenstraat 215 in Hengelo. Huurprijs: 112.250 euro per jaar. Verhuurder: Valja. Makelaar verhuurder: Boers & Lem Vastgoedconsultants.

Multatulistraat 12 in Oldenzaal

Multatulistraat 12 in Oldenzaal

OLDENZAAL – Interlogic huurt 700 m2 bedrijfsruimte en 129 m2 kantoorruimte aan Multatulistraat 12 in Oldenzaal. Huurprijs: 50.000 euro per jaar. Verhuurder: Smithuis. Makelaar verhuurder: Euverman Temmink & Partners.

GELDERLAND

KANTOREN/BEDRIJVEN

DE HEURNE – Marel Red Meat Slaughtering huurt 1.000 m2 bedrijfsruimte aan Casperstraat 10a in Deurne. Huurprijs: 30.000 euro per jaar. Verhuurder: particuliere belegger. Makelaar verhuurder: ten Hag Makelaarsgroep/IBG.

DOETINCHEM – Werkraat huurt 1.733 m2 bedrijfsruimte en 26 parkeerplaatsen aan Melkweg 4a en 8 in Doetinchem. Huurprijs: 66.000 euro per jaar. Verhuurder: H&A Ebbers Holding. Makelaar verhuurder: ten Hag Makelaarsgroep/IBG.

Transportweg 5-5a in Doetinchem

Transportweg 5-5a in Doetinchem

DOETINCHEM – Badkamer Voordeelshop huurt 1.150 m2 bedrijfsruimte aan Transportweg 5-5a in Doetinchem. Huurprijs: 80.000 euro per jaar. Verhuurder: Luukeshuus Holding. Makelaar verhuurder: ten Hag makelaarsgroep/IBG.

DUIVEN – Matrix Lubricants kocht 2.700 m2 bedrijfsruimte en 1.000 m2 terrein aan Typograaf 16 in Duiven. Verkoper: particuliere belegger. Makelaar verkoper: Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

GAANDEREN – Mainfreight Logistic Services Netherlands huurt 2.000 m2 bedrijfsruimte aan Westerbroekstraat 5 in Gaanderen. Huurprijs: 50.000 euro per jaar. Verhuurder: Restant Verkoop. Makelaar verhuurder: ten Hag Makelaarsgroep/IBG.

Slakweg 8-8a in Gaanderen

Slakweg 8-8a in Gaanderen

GAANDEREN – Mainfreight Logistic Services Netherlands huurt 2.500 m2 bedrijfsruimte aan Slakweg 8-8a in Gaanderen. Huurprijs: 68.750 euro per jaar . Verhuurder: Restant Verkoop. Makelaar verhuurder: ten Hag Makelaarsgroep/IBG.

VELP – Wassink Autogroep huurt 4.300 m2 bedrijfsruimte aan Gildestraat. Verhuurder: Fikse Beheer. Makelaar verhuurder: Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

WINKELS

De Eglantier 325a-b in Apeldoorn

De Eglantier 325a-b in Apeldoorn

APELDOORN – Een hypotheek- en verzekeringsadviseur huurt 98 m2 winkelruimte aan De Eglantier 325a-b in Apeldoorn. Huurprijs: 24.500 euro per jaar. Verhuurder: particuliere belegger. Makelaar verhuurder: Uniek Bedrijfsmakelaars.

NIJMEGEN – Snipes huurt 410 m2 winkelruimte aan Broerstraat 42 in Nijmegen. Verhuurder: particuliere belegger. Makelaar huurder: City Real Estate.

BELEGGINGEN

ARNHEM – Rudius Vastgoed kocht een kantoorgebouw van 2.250 m2 aan Van Pallandtstraat 9-11 in Arnhem. Het object is volledig verhuurd. Koopsom: niet voor publicatie. Huurder: DGMR. Verkoper: particuliere belegger. Makelaar verkoper: Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars.

Velperweg 134 in Arnhem

Velperweg 134 in Arnhem

ARNHEM – Rudius Vastgoed heeft een kantoorgebouw van 500 m2 gekocht aan Velperweg 134 in Arnhem. Het object is volledig verhuurd. Koopsom: niet voor publicatie. Huurder: zorginstelling. Verkoper: particuliere belegger. Makelaar verkoper: Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars.

ARNHEM – Een particuliere belegger kocht een Rijksmonument met 392 m2 winkelruimte en 4 appartementen met een totaal vloeroppervlak van 291 m2 aan Bakkerstraat 67-68 in Arnhem. Verkoper: Elizen Vastgoed. Makelaar verkoper: Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars, partner in Dynamis.

UTRECHT

KANTOREN/BEDRIJVEN

Magnesiumweg 5-5a in Amersfoort

Magnesiumweg 5-5a in Amersfoort

AMERSFOORT – DS Transport huurt 647 m2 bedrijfsruimte, 242 m2 kantoorruimte en 948 m2 bedrijventerrein aan Magnesiumweg 5-5a in Amersfoort. Huurprijs: 57.500 euro per jaar. Verhuurder: Groengoed. Makelaar verhuurder: ReBM Bedrijfsmakelaardij.

DOORN – SBI Formaat huurt 1.260 m2 kantoorruimte aan Amersfoortseweg 98 in Doorn. Huurprijs: 182.700 euro per jaar. Verhuurder: SBI Training en Advies. Makelaar verhuurder: Molenbeek Makelaars.

LEUSDEN – Mercuri Urval huurt 500 m2 kantoorruimte en 9 parkeerplaatsen aan Leusderend 18 in Leusden. Huurprijs: 65.000 euro per jaar. Verhuurder: Don Bosco OG. Makelaar verhuurder: Comma Vastgoed collegiaal met JLL.

Fahrenheitbaan 4a in Nieuwegein

Fahrenheitbaan 4a in Nieuwegein

NIEUWEGEIN – Cromwell Group huurt 786 m2 bedrijfsruimte met 214 m2 kantoorruimte aan Fahrenheitbaan 4a in Nieuwegein. Verhuurder: Euroind Two. Makelaar verhuurder: Van Gool Elburg Vastgoedspeciallisten.

WINKELS

AMERSFOORT – Eenmanszaak Delighting huurt 87 m2 winkelruimte aan Westsingel 3 in Amersfoort. Huurprijs: 25.000 euro per jaar. Verhuurder: particuliere belegger. Makelaar verhuurder: Molenbeek Makelaars.

FLEVOLAND

KANTOREN/BEDRIJVEN

Rooseveltweg 15 in Almere

Rooseveltweg 15 in Almere

ALMERE – Regionaal Instituut voor Dyslexie (RID) huurt 600 m2 kantoorruimte aan Rooseveltweg 15 in Almere. Verhuurder Stena Realty. Makelaar verhuurder: Spring Real Estate. Makelaar huurder: The Independents.

NOORD-HOLLAND

WINKELS

HILVERSUM – Hamming & van Seventer huurt 250 m2 winkelruimte aan ‘s-Gravelandseweg 29a in Hilversum. Huurprijs: 28.200 euro per jaar. Verhuurder: particuliere belegger. Makelaar verhuurder: Castanea Bedrijfsmakelaars.

ZUID-HOLLAND

KANTOREN/BEDRIJVEN

Energieweg 31-33 in Alphen aan den Rijn

Energieweg 31-33 in Alphen aan den Rijn

ALPHEN AAN DEN RIJN – Garagebedrijf Vastgoed huurt 414 m2 bedrijfsruimte, 459 m2 kantoorruimte en 2.500 m2 bedrijfsterrein aan Energieweg 31-33 in Alphen aan den Rijn. Huurprijs: niet voor publicatie. Verhuurder: Rijnhaven Ontwikkeling. Makelaar verhuurder: Basis Bedrijfshuisvesting.

LEIDEN – Jobo Bouw- en Aannemersbedrijf huurt 2350 m2 bedrijfsruimte en 345 m2 kantoorruimte aan Admiraalsweg 4 in Leiden. Huurprijs: niet voor publicatie. Verhuurder: particuliere belegger. Makelaar verhuurder: Basis Bedrijfshuisvesting.

Bargelaan 24 en 32 in Leiden

Bargelaan 24 en 32 in Leiden

LEIDEN – Young Capital en Semiotic Labs huren respectievelijk 415 m2 kantoorruimte en 435 m2 aan Bargelaan 24 en 32 in Leiden. Huurprijs: niet voor publicatie. Makelaar verhuurder: Barnhoorn Bedrijfshuisvesting collegiaal met JLL. Makelaar huurder (Young Capital): Alberts & Muus Bedrijfshuisvesting.

Heereweg 347 in Lisse

Heereweg 347 in Lisse

LISSE – Flynth Accountants & Adviseurs huurt 676 m2 kantoorruimte aan Heereweg 347 in Lisse. Huurprijs: 92.000 euro per jaar. Verhuurder: CNB U.A. Makelaar verhuurder: Mens Makelaars.

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL – Weber Benelux kocht 665 m2 bedrijfsruimte, 410 m2 kantoorruimte, 150 m2 opslagruimte en 16 parkeerplaatsen aan Hoogeveenenweg 210 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Verkoper: particuliere belegger. Makelaar verhuurder: Goud Bedrijfshuisvesting collegiaal met De Mik Bedrijfshuisvesting.

Seggelant-Oost 9 in Vierpolders

Seggelant-Oost 9 in Vierpolders

VIERPOLDERS – Land Rover en Jaguar dealer Breeland huurt 600 m2 bedrijfsruimte en 640 m2 showroom aan Seggelant-Oost 9 in Vierpolders. Verhuurder: particuliere belegger. Makelaar verhuurder: De Mik Bedrijfshuisvesting.

BELEGGINGEN

DELFT – Een particuliere belegger kocht 1.700 m2 kantoorruimte en 21 parkeerplaatsen aan Oostblok 1 in Delft. Koopsom: niet voor publicatie. Het kantoor wordt getransformeerd naar short-stay kamerbewoning en bestemd voor de door de Gemeente Delft vastgestelde doelgroepen. Verkoper: woningcorporatie Stichting Vestia. Makelaar verkoper: COG Makelaars.

NOORD-BRABANT

KANTOREN/BEDRIJVEN

Prinsenkade 4-4a in Breda

Prinsenkade 4-4a in Breda

BREDA – Maatschap Clercx Leenders Netwerk Notarissen huurt 585 m2 kantoorruimte en 8 parkeerplaatsen aan Prinsenkade 4-4a in Breda. Huurprijs: 87.300 euro per jaar. Verhuurder: particuliere belegger. Makelaar verhuurder: Van der Sande VanOpstal Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

EINDHOVEN – Saint-Gobain Weber Beamix huurt 2.195 m2 bedrijfsruimte en 14 parkeerplaatsen aan Hastelweg 255 in Eindhoven. Huurprijs: niet voor publicatie. Verhuurder: Merin Property. Makelaar verhuurder: Colliers International.

EINDHOVEN – Water IQ International huurt 1.480 m2 bedrijfsruimte aan Hooge Zijde 15a in Eindhoven. Huurprijs: niet voor publicatie. Verhuurder: European Leisure Industries. Makelaar verhuurder: Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting.

EINDHOVEN – Een financiële holding kocht voor Boels Verhuur 3.854 bedrijfsruimte aan Hurksestraat 36a-c in Eindhoven. Koopsom: niet voor publicatie. Verkoper: Besongne Beheer. Makelaar verkoper: Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting.

Duivendijk 7 in Nuenen

Duivendijk 7 in Nuenen

NUENEN – Fleet Group kocht 1.249 m2 bedrijfsruimte en 586 m2 kantoorruimte aan Duivendijk 7 in Nuenen. Verkoper: Bakel Holding. Makelaar verkoper: Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting.

Distributieweg 12 in Oosterhout

Distributieweg 12 in Oosterhout

OOSTERHOUT – Tanis Confectionery kocht voor eigen gebruik 1.000 m2 bedrijfsruimte en 143 m2 kantoorruimte aan Distributieweg 12 in Oosterhout. Koopsom: 645.000 euro. Verkoper: R. Kanters Beheer. Makelaar verkoper: Van de Water Bedrijfsmakelaars.

WINKELS

BREDA – Soccerfanshop.nl huurt 340 m2 winkelruimte aan Haagdijk 35 in Breda. Huurprijs: 28.000 euro per jaar. Verhuurder: particuliere belegger. Makelaar verhuurder: Van der Sande VanOpstal Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

Halstraat 28 in Breda

Halstraat 28 in Breda

BREDA – Boldbrands huurt 100 m2 winkelruimte aan Halstraat 28 in Breda. Huurprijs: 24.000 euro per jaar. Verhuurder: particuliere belegger. Makelaar verhuurder: Van der Sande VanOpstal Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

EINDHOVEN – Pinc huurt 580 m2 winkelruimte aan Roostenlaan 104-106 in Eindhoven. Huurprijs: niet voor publicatie. Verhuurder: Pijnenburg Holding Company. Makelaar verhuurder: Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting.

BELEGGINGEN

Waal 31 in Best

Waal 31 in Best

BEST – Een particuliere belegger kocht 2.215 m2 kantoorruimte en 54 parkeerplaatsen aan Waal 31 in Best. Koopsom: niet voor publicatie. Verkoper: particuliere belegger. Makelaar verkoper: Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting.

EINDHOVEN – Finance & Real Estate kocht 1.610 m2 bedrijfsruimte, 775 m2 kantoorruimte en 25 parkeerplaatsen. Koopsom: niet voor publicatie. Verkoper: Stuurwold. Makelaar koper: Colliers International. Makelaar verkoper: Q Bedrijfslocaties.

LIMBURG

KANTOREN/BEDRIJVEN

Randwycksingel 20b 01 in Maastricht

Randwycksingel 20b 01 in Maastricht

MAASTRICHT – MMM Multi Media Marketing International huurt 684 m2 kantoorruimte in gebouw Cap de Sud aan Randwycksingel 20b 01 in Maastricht. Huurprijs: 51.300,00 euro per jaar. Verhuurder: Grouwels Vastgoed. Makelaar verhuurder: Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis.

Reageer op dit artikel