nieuws

Merin en YoungCapital sluiten nieuwe huurovereenkomst in Hoofddorp

Transacties

Met een nieuwe huurovereenkomst tussen Merin en YoungCapital is het kantoorgebouw Aquarius aan de Siriusdreef 10-20 in Hoofddorp nu volledig verhuurd. De totaal gehuurde oppervlakte door YoungCapital bedraagt per oktober van dit jaar 7.300 m2.

Merin en YoungCapital sluiten nieuwe huurovereenkomst in Hoofddorp

YoungCapital, de grootste recruitmentspecialist voor jong talent, breidt naast de verlenging van de huurovereenkomst tevens uit. In maart breidt YoungCapital uit met 2.652 m2 en in oktober komt daar nog eens 840 m2 bij.

De uitbreiding biedt YoungCapital de mogelijkheid grootschalig te verbouwen zodat het aansluit bij het innovatieve karakter van de organisatie en voor alle werknemers de ideale werkplek gecreëerd kan worden.

Merin maakt met deze nieuwe huurovereenkomst een grote stap in het verwezenlijken van de ambitie om werkplekken te creëren waar mensen graag naartoe gaan en waar ze gelukkig, gezond en succesvol kunnen zijn. Sinds medio 2017 is Merin eigenaar en verhuurder van Aquarius.

Naast het hoofdkantoor van YoungCapital zal YoungCapital Academy, de hbo-opleiding voor software development, zich nu ook vestigen aan de Siriusdreef in Hoofddorp. YoungCapital is de snelst groeiende uitzender van Nederland en beschikt naast het hoofdkantoor in Hoofddorp over een landelijk netwerk van meer dan 35 vestigingen.

Alberts en Muus Bedrijfshuisvesting heeft als vaste landelijke huisvestingsadviseur van YoungCapital deze transactie tot stand gebracht.

Reageer op dit artikel