nieuws

EY gebouw op Marten Meesweg wordt o.a. hotel

Projectontwikkeling

Impact Vastgoed en Hotel Rotterdam Alexander ondertekenen overeenkomst voor de ontwikkeling aan de Marten Meesweg 51 in Rotterdam.

EY gebouw op Marten Meesweg wordt o.a. hotel
Provada Ondertekening-Marten Meesweg 51

Tijdens de Provada ondertekenden Pieter Ezinga namens Hotel Rotterdam Alexander  de overeenkomst voor een nieuw te realiseren gebouw aan de Marten Meesweg 51 in Rotterdam met Impact Vastgoed (Philip van der Ent, Marco Praagman en Bart Dura directeuren). Het betreft een ontwikkeling van circa 33.000 m2.

De voormalige EY locatie wordt gesloopt en de nieuwbouw wordt een onderscheidende mix van wonen, werken (kantoor 10.000 m2) en hotel circa 220 kamers. Een fantastisch project om aan mee te werken! Het ontwerp zal afkomstig zijn van Juli ontwerp – Pim van der Ven. De gemeente Rotterdam heeft het gebied Prins Alexander als verdichtingslocatie aangewezen. De komende jaren zullen verouderde gebouwen worden (her)ontwikkeld naar een mix van kantoren en woningen.

Reageer op dit artikel