EY gebouw op Marten Meesweg wordt o.a. hotel

EY gebouw op Marten Meesweg wordt o.a. hotel
Er komt definitief geen Provada in 2020

Impact Vastgoed en Hotel Rotterdam Alexander ondertekenen overeenkomst voor de ontwikkeling aan de Marten Meesweg 51 in Rotterdam.

Tijdens de Provada ondertekenden Pieter Ezinga namens Hotel Rotterdam Alexander  de overeenkomst voor een nieuw te realiseren gebouw aan de Marten Meesweg 51 in Rotterdam met Impact Vastgoed (Philip van der Ent, Marco Praagman en Bart Dura directeuren). Het betreft een ontwikkeling van circa 33.000 m2.

De voormalige EY locatie wordt gesloopt en de nieuwbouw wordt een onderscheidende mix van wonen, werken (kantoor 10.000 m2) en hotel circa 220 kamers. Een fantastisch project om aan mee te werken! Het ontwerp zal afkomstig zijn van Juli ontwerp - Pim van der Ven. De gemeente Rotterdam heeft het gebied Prins Alexander als verdichtingslocatie aangewezen. De komende jaren zullen verouderde gebouwen worden (her)ontwikkeld naar een mix van kantoren en woningen.

Francine Bardoel

Francine Bardoel

Eindredacteur Vastgoedmarkt/de Architect

Francine werkte van december 2018 tot en met december 2019 voor Vastgoedmarkt en de Architect als eindredacteur.

Bio:

-2011-2019 Hoofdredacteur Universiteit van Tilburg, Univers

-2005-2011 Hoofdredacteur website, krantenpagina en magazines bij de provincie Utrecht

-Voor 2005 Regisseur en programmamaker bij diverse omroepen

Mustread voor vastgoed:

Italo Calvino, De onzichtbare steden. In  dit boek brengt Marco Polo verslag uit van zijn reizen aan zijn gastheer, de machtige Kublai Kan, Keizer der Tataren. Langzaamaan beseft de keizer echter dat hem fictieve plaatsen worden beschreven, die alle verwijzen naar Marco Polo's eigen stad. Dit boek laat prachtig zien dat je de gebouwen uit je jeugd altijd het mooist blijft vinden.