nieuws

MRP verkoopt nieuwbouwwoningen bij opbod

Projectontwikkeling

MRP Development gaat de woningen in zijn Eindhovense nieuwbouwproject Frits bij opbod verkoop via een veilingsite.

MRP verkoopt nieuwbouwwoningen bij opbod

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Ceo Bart Meijer van MRP spreekt in de krant van een open en transparant proces, waarbij iedereen die de koop kan financieren een eerlijke kans heeft. ‘Nu zijn er toch veel klachten over onduidelijke verkoopprocessen met gesloten enveloppen in de overspannen markt. Veel aspirant-kopers begrijpen niet hoe de toewijzing uiteindelijk tot stand komt’, zegt Meijer.

De vraagprijzen voor Frits liggen tussen 272.500 en 1.069.000 euro. Enkele woningen zijn verkocht aan een belegger. Inschrijven en bieden kan tot 26 september. Zijn er meer gegadigden voor één woning, dan kan er een hoger bod gedaan worden. Het verloop is zichtbaar op inschrijvenwonen.nl.

Gevraagd of MRP gebruik maakt van de overspannen woningmarkt zegt Meijer: ‘Het is nog maar de vraag welke prijzen er uit komen. en wij zijn natuurlijk niet de enigen die dit doen. Verkoop per bod is een duidelijk trend, ook bij NVM-makelaars.’

Reageer op dit artikel