nieuws

Mark Albinus van CBRE naar Savills

Loopbaan

Mark Albinus van CBRE naar Savills
Marc Albinus

Per 8 juli is Marc Albinus in dienst getreden bij vastgoedadviseur Savills als Consultant Logistics & Industrial.

In deze functie zal Marc zich richten op het adviseren van relaties bij aan- en verhuur van logistiek vastgoed. Marc heeft hiervoor bij CBRE gewerkt, waar hij zich bezighield met de aan- en verhuur binnen retail.

Niek Poppelaars, co-head Logistics & Industrial bij Savills: ‘De logistieke markt is booming, zoals ook te lezen is in onze Logistics Market Update. Dat de markt floreert zien wij ook terug in het groeiende aantal verhuuropdrachten. Wij zijn dan ook zeer verheugd met de uitbreiding van ons team. Samen met Martijn Steenvoorden, zal Marc zich volledig richten op onze aan- en verhuurportefeuille.’

Reageer op dit artikel