Lizet Embrechts naar Kadans

Lizet Embrechts naar Kadans
Lizet Embrechts

Met ingang van 3 juni 2019 treedt bij Kadans Science Partner in dienst: Lizet Embrechts als Project Manager.

Embrechts zal toetreden tot het Kadans team en met name de verbouwingen voor bestaande en nieuwe huurders gaan uitvoeren, maar ook als project manager sturing geven aan renovaties van aangekochte objecten en nieuwbouw voor bestaande huurders.

Embrechts heeft HBO Bouwkunde gestudeerd en inmiddels een uitgebreide staat van dienst. Ze heeft vele jaren als bouwkundig tekenaar/projectleider voor Toon van Aken Architectuur gewerkt, vervolgens als projectleider/toezichthouder voor Bo.2 architectuur en stedenbouw en haar laatste werkgever was ZRi in Den Haag. Voor ZRi heeft ze de afgelopen vijf jaar de herontwikkeling van de Seeligkazerne in Breda verzorgd.

Kadans Science Partner

Kadans Science Partner richt zich op succesvolle exploitatie van bedrijfsverzamelgebouwen op en rondom science parks en universiteitscampussen. Er bestaat een groeiende behoefte aan passende vastgoedoplossingen op het snijvlak van science en business. In juli 2017 sloot Kadans een joint venture met Oaktree Capital Management. Met de specifieke ervaring, het grote netwerk en de financiële slagkracht van Oaktree verwacht Kadans de portefeuille de komende jaren fors te laten groeien. Met posities in o.a. Wageningen, Nijmegen, Utrecht, Breda, Eindhoven, Helmond en in de UK heeft Kadans een gedegen track record opgebouwd, die haar strategie onderschrijft.

Francine Bardoel

Francine Bardoel

Eindredacteur Vastgoedmarkt/de Architect

Francine werkte van december 2018 tot en met december 2019 voor Vastgoedmarkt en de Architect als eindredacteur.

Bio:

-2011-2019 Hoofdredacteur Universiteit van Tilburg, Univers

-2005-2011 Hoofdredacteur website, krantenpagina en magazines bij de provincie Utrecht

-Voor 2005 Regisseur en programmamaker bij diverse omroepen

Mustread voor vastgoed:

Italo Calvino, De onzichtbare steden. In  dit boek brengt Marco Polo verslag uit van zijn reizen aan zijn gastheer, de machtige Kublai Kan, Keizer der Tataren. Langzaamaan beseft de keizer echter dat hem fictieve plaatsen worden beschreven, die alle verwijzen naar Marco Polo's eigen stad. Dit boek laat prachtig zien dat je de gebouwen uit je jeugd altijd het mooist blijft vinden.