nieuws

Cromwell benoemt Jitse Mulder tot hoofd Property Management Europe

Loopbaan

Cromwell benoemt Jitse Mulder tot hoofd Property Management Europe
Jitse Mulder

Vastgoedinvesteerder en -manager Cromwell Property Group heeft Jitse Mulder gepromoveerd tot head of Property Management Europe.

Volgens hoofd Real Estate Europe Wouter Zwetsloot van Cromwell Property Group zal Mulder een centrale rol spelen bij de implementatie van Cromwell’s Europese strategie. ‘Zijn grondige kennis van property management, in combinatie met zijn uitgebreide ervaring bij Cromwell, maken hem de juiste persoon om leiding te geven en een efficiënte samenwerking van onze teams in Europa te verzekeren.’

Mulder trad in 2003 in dienst bij Cromwell Property Group als controller bij de afdeling Finance & Control, groeide door naar Property Finance Manager en is sinds 2016 head of Property Management Benelux. Mulder heeft gedurende zijn tijd bij Cromwell ervaring en kennis van de Europese vastgoedsector opgedaan. Hij is afgestudeerd in Management, Economie en Recht aan de Hogeschool van Amsterdam.

Reageer op dit artikel