nieuws

Finalisten Young Talent Award 2018 bekend

Loopbaan

Marieke Dessauvagie, Remco van der Mije en Tim de Vries gaan door naar de finale van de Funda In Business/ Vastgoedmarkt Young Talent Award 2018.

Dat bleek na een debatronde tijdens het Vastgoedmarkt Trendscongres op 18 april in het ABN Amro-kantoor op de Zuidas. Marieke Dessauvagie (29, hotel consultant Colliers International), Remco van der Mije (33, head of strategic consultancy corporate solutions JLL) en Tim de Vries (28, consultant office agency Cushman & Wakefield) kwamen daarbij als besten uit de bus.

Jos Geurtjens (32, medewerker commercieel beheer Kroonenberg Groep) en Rienk de Jong (senior acquisiteur Vesteda) zijn afgevallen. De vijf jonge vastgoedtalenten werden in februari door een jury gekozen. Wie van de drie finalisten de young talent award wint, zal blijken na het slotdebat dat op 7 juni tijdens Provada 2018 plaatsvindt.

Reageer op dit artikel