nieuws

Synchroon heeft nieuwe directie

Loopbaan

Na het afscheid eind vorig jaar van directievoorzitter Bart van Breukelen bestaat de directie van Synchroon sinds 1 januari 2018 uit Hans Bootsma, Henri van Dam en Tobias Verhoeven.

Synchroon heeft nieuwe directie
directie Synchroon

Henri van Dam en Tobias Verhoeven vormen samen de statutaire directie, terwijl Hans Bootsma het team completeert als directeur projectontwikkeling. Moederorganisatie TBI Holdings besloot om na het vertrek van Van Breukelen geen nieuwe voorzitter aan te wijzen. Geheel in lijn met de moderne inzichten over leiderschap, runnen Bootsma, Van Dam en Verhoeven het bedrijf zonder hiërarchie, in goed overleg.

Henri van Dam werkt al achttien jaar bij het bedrijf. Hij begon als projectontwikkelaar. Als statutair directeur is hij onder andere verantwoordelijk voor de algemene bedrijfsvoering, een deel van de ontwikkelportefeuille en commercieel vastgoed. Hans Bootsma werkt tien jaar bij Synchroon. Begonnen aan de basis als conceptontwikkelaar,  klom hij op tot regiomanager en adjunct-directeur.

Tobias Verhoeven kwam in dezelfde tijd bij Synchroon als Bootsma. Ook hij begon aan de basis als projectontwikkelaar. Na verschillende functies binnen Synchroon is hij nu als statutair directeur verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van Synchroon; acquisitie, conceptontwikkeling en corporate communicatie.

Hans Bootsma zegt dat lef en liefde nodig zijn. ‘Als ontwikkelaar moet je soms tegen de stroom in roeien. Wij hebben een duidelijke visie op de stad en wat daar nodig is en maken van daaruit gedurfde concepten. Soms stuit dat op weerstand. Dan heb je lef nodig om het toch te realiseren. De gedrevenheid om mooie projecten te maken die ertoe doen en waar mensen gelukkig van worden, vormt voor alle drie de basis van het werk.’

Reageer op dit artikel