Vastgoedmarkt.nl in nieuw jasje

Vastgoedmarkt.nl in nieuw jasje

De website van Vastgoedmarkt is vandaag in een nieuw jasje gestoken. In het frisse en moderne, nieuwe design staat de optimale leeservaring centraal.

De nieuwe look en feel van vastgoedmarkt.nl past in de huidige strategie van Vastgoedmarkt, aldus uitgever Maciek Piasecki. ‘We zijn een nieuwe koers ingeslagen onder hoofdredacteur Servaas van der Laan waarin kwalitatieve journalistiek en een verdergaande digitalisering van de titel centraal staan. Maar naast een goede inhoud moet het er natuurlijk ook een beetje goed uitzien. Daar zetten we vandaag een hele belangrijke stap in.’

Intuïtiever en simpeler

De nieuwe website heeft naast een moderne uitstraling ook een intuïtievere navigatie zowel op desktop als op mobiele apparaten. Hiermee kunnen gebruikers zich gemakkelijker een weg vinden tussen het laatste nieuws, de beste analyses, de meest spraakmakende interviews en opinie uit de vastgoedsector.

Volgens Piasecki wordt de beleving voor lezers niet alleen beter doordat de site er moderner uitziet, maar ook doordat de navigatie simpeler zal zijn dan voorheen. ‘Inloggen en zoeken gaat nu veel eenvoudiger dan voorheen. Geen onduidelijke buttons meer, maar gewoon één duidelijke knop die doet wat het belooft.’

Nieuwe likje verf

‘Net als vastgoed heeft ook een website af en toe een likje verf nodig,’ aldus hoofdredacteur Van der Laan. ‘De bouwstenen zijn goed, er was alleen het nodige onderhoud nodig om de site meer in lijn te brengen met de nieuwe strategie die zich richt op relevante thema’s in vastgoed. Het is mooi om te zien dat wij samen met de uitgeverij achter Vastgoedmarkt juist in deze lastige tijden deze stap durven te zetten,’ aldus Van der Laan.

Volgens Van der Laan is het vernieuwde vastgoedmarkt volledig gericht op de gebruiker. ‘Dit is een continu proces. Na vandaag zijn we dan ook niet klaar. We vragen onze lezers en abonnees kritisch met ons mee te denken om zo uiteindelijk tot een steeds betere lezerservaring te komen.’ Opmerkingen en feedback kunnen worden gestuurd naar jannikehuisman@vakmedianet.nl.

Servaas van der Laan

Servaas van der Laan

Hoofdredacteur Vastgoedmarkt

Servaas van der Laan is financieel journalist en sinds 1 oktober 2019 hoofdredacteur van Vastgoedmarkt. Eerder schreef hij over onder meer technologie en de huizenmarkt voor Elsevier Weekblad.