nieuws

Biesterbos wordt BMB ontwikkeling

Geen categorie

Biesterbos wordt BMB ontwikkeling. Aanleiding voor de naamswijziging is dat het bedrijf vanaf nu volledig onderdeel is geworden van VolkerWessels

Biesterbos wordt BMB ontwikkeling
Pontkade-NDSMwerf

BMB-ontwikkeling werkt voornamelijk in de regio Groot-Amsterdam, onder andere aan projecten op de NDSM-werf in Amsterdam.

Ze realiseren multifunctionele projecten met een focus op wonen. Momenteel zijn diverse projecten in Castricum in uitvoering. Gelijktijdig wordt op de voormalige NDSM-werf gewerkt aan de bouw van 560 woningen met bijbehorende voorzieningen, het grootste street art museum ter wereld zal zich in de monumentale Lasloods gaan vestigen.

In de komende 10 jaar zal BMB ontwikkeling, in samenwerking met de gemeente Amsterdam, nog eens circa 1.500 woningen – inclusief voorzieningen – realiseren op de NDSM-werf. Daarnaast is er in samenwerking met andere marktpartijen gestart met een inventarisatiefase van de – naast NDSM gelegen scheepswerf – Shipdock. Ook staan er diverse andere projecten op stapel in onder andere Amstelveen en Monnickendam, waar woningen in ontwikkeling zijn volgens een nieuw, ‘nul-op-de-meter’, duurzaam en modulair houtbouw concept.

 

 

Reageer op dit artikel