nieuws

Vernieuwd winkelcentrum Herenhof feestelijk heropend

Beleggingen

Na een grondige renovatie is het geheel vernieuwde winkelcentrum Herenhof in Alphen aan den Rijn feestelijk heropend.

Vernieuwd winkelcentrum Herenhof feestelijk heropend

Tijdens de feestelijke heropening op 10 november werd het nieuwe logo onthuld door wethouder Gerard van As. Dit alles gebeurde tijdens het dertig jarig jubileum van het 8.327 m2 omvattende winkelcentrum.

In opdracht van SPF Beheer zijn de renovatiewerkzaamheden gestart in augustus 2017. Bloemen Architecten uit Alphen aan den Rijn was verantwoordelijk voor het ontwerp. Aannemer Hilhorst Bouw uit Amsterdam heeft de renovatie uitgevoerd, waarbij MVGM het projectmanagement voor haar rekening nam.

De nieuwe luifels en puien springen het meest in het oog. De winkels vallen nu goed op. Ook de overkapping is vernieuwd en het paviljoen is prominenter aanwezig.

Jurrien Windhorst, senior asset manager bij SPF Beheer: ‘Al jaren is de Herenhof een sterk wijkwinkelcentrum met goede branchering. Het winkelcentrum heeft een sterke regiofunctie door de diverse branches met onder andere twee goede supermarkten (Jumbo en Albert Heijn), landelijke filiaalbedrijven (onder andere Zeeman, Shoeby, Blokker en Kruidvat), modezaken en mooie speciaalzaken die al jaren door lokale ondernemers worden geëxploiteerd.  De nieuwe uitstraling past bij de sterke aantrekkingskracht.’

SPF Beheer verzorgt het vermogensbeheer voor verschillende pensioenfondsen en beheert een vastgoedbeleggingsportefeuille van circa 2 miljard euro.

Reageer op dit artikel