Als wereldleider in vastgoedadvies is het onze missie om de toekomst van vastgoed vorm te geven voor een betere wereld. Wij leveren expertises die elk aspect van het vastgoed omvatten: aan- en verhuren, ontwikkelen, beheren en investeren, met speciale aandacht voor kantoren, logistiek & industrieel vastgoed, winkels, woningen en life sciences. Ongeacht de omvang van uw bedrijf, JLL staat klaar om u te ondersteunen met inzicht en kwaliteit in elke sector. We hanteren een persoonlijke aanpak die niet alleen ruimtes creëert waar mensen kunnen werken en leven, maar ook gericht is op het stimuleren van een positieve impact op de wereld.

JLL

Hoofdkantoor

Amsterdam

Type

Adviseur

Activiteiten

Logistiek, Kantoren, Wonen

Op Provada

10-05

Pieter Hendrikse
Pieter HendrikseCEO JLL Netherlands
Verantwoordelijk voor alle dienstverleningen van JLL in NL, van strategie tot uitvoering met JLL collega’s, voor het beste product en de hoogste service.
Thijs van de Meulengraaf
Thijs van de MeulengraafHead of JLL Logistics & Industrial Capital Markets and head of JLL Eindhoven
Verantwoordelijk voor het industriële & logistieke beleggingsteam. En eindverantwoordelijk voor ons kantoor in Eindhoven.
Rogier van der Bol
Rogier van der Bol Head of Work Dynamics
Verantwoordelijk voor het leiden van de teams die zich richten op de aanhuur van vastgoed en die oplossingen bieden om optimale werkomgevingen te creëren.
Daphne Pronk
Daphne PronkHead of Agency Offices Amsterdam Leasing
Verantwoordelijk voor het Amsterdamse kantoren verhuurteam.
Lennard Magis
Lennard MagisHead of Retail and Residential Capital Markets
Verantwoordelijk voor het winkel & woning beleggingsteam.
Jordy Verhoeven
Jordy VerhoevenHead of Agency Industrial & Logistics Leasing
Verantwoordelijk voor het aan- en verhuurteam van industriëel en logistiek vastgoed.

De kernwaarden van JLL

1

Innovatie

JLL stimuleert vooruitgang door technologische innovaties en toekomstgerichte strategieën.
2

Expertise

Met grondige marktkennis en jarenlange ervaring biedt JLL betrouwbaar advies en service.
3

Duurzaamheid

JLL zet zich in voor duurzame ontwikkeling van vastgoedprojecten.
4

Diversiteit

Het omarmen van diverse perspectieven en inclusiviteit staat centraal in de werkcultuur van JLL.
5

Samenwerking

JLL gelooft in de kracht van samenwerking om gezamenlijke doelen te bereiken.
6

Klantgerichtheid

JLL is erop gericht om de verwachtingen van opdrachtgevers te overtreffen.
JLL Nederland
JLL NederlandVolunteer Month
Binnen JLL Nederland dopen wij de maand van de PROVADA, juni, ieder jaar om tot Volunteer Month. Sinds 2020 zetten wij ons collectief in om tijdens deze maand iets terug de doen voor de lokale gemeenschappen waarin we wonen en werken en die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

JLL op PROVADA

Als wereldleider in vastgoedadvies is het onze missie om de toekomst van vastgoed vorm te geven voor een betere wereld. Wij leveren xpertises die elk aspect van het vastgoed omvatten: aan- en verhuren, ontwikkelen, beheren en investeren, met speciale aandacht voor kantoren, logistiek & industrieel vastgoed, winkels, woningen en life sciences. Ongeacht de omvang van uw bedrijf, JLL staat klaar om u te ondersteunen met inzicht en kwaliteit in elke sector. We hanteren een persoonlijke aanpak die niet alleen ruimtes creëert waar mensen kunnen werken en leven, maar ook gericht is op het stimuleren van een positieve impact op de wereld. En zoals elk jaar zijn we aanwezig bij de PROVADA. U kunt ons vinden in hal 10, stand 5. We verwelkomen u graag om meer te weten te komen over hoe JLL u kan helpen uw vastgoeddoelen te bereiken.Samen kunnen we een betere toekomst voor vastgoed creëren, en we kijken ernaar uit om u te ontmoeten op de PROVADA!

Programma Provada

Woensdag 12 juni 15.30 uur tot 16.00 uur

Blend je stand LinkedIn

Met onze stand laten we zien dat ruimte voor maatschappelijke thema’s belangrijk is. In de gebouwde omgeving is steeds minder betaalbare ruimte voor maatschappelijke thema’s, terwijl deze juist steeds belangrijker worden voor een goede leefbaarheid. Door samen met @usespace de stand een half uur te activeren in het thema gezondheid & duurzaamheid, laten we zien dat je een ruimte ook op bepaalde momenten kan inzetten voor de maatschappij. Hierdoor gebruiken we de beschikbare ruimte ook nog eens beter. Kom vooral langs om 15:30 voor een heerlijke muziekmediatie, om even te relaxen op de drukke Provada.
Donderdag

Studentendag - Unlock Your Potential with JLL

Tijdens deze dag willen we de studenten uitnodigen om onze JLL-stand te bezoeken. Tijdens een aantal korte en persoonlijke 1-op-1 interviews bieden we de studenten de mogelijkheid om hun LinkedIn-profiel te laten checken. We zullen waardevolle tips en feedback geven om hen te helpen hun profiel te optimaliseren. Daarnaast willen we graag mogelijke interviewvragen bespreken, zodat ze goed voorbereid de wereld van vastgoedvacatures kunnen betreden. We willen ook laten zien hoe ze AI kunnen benutten om zich voor te bereiden op sollicitatiegesprekken en om hun vaardigheden in kaart te brengen. Dit is een waardevolle tool die kan helpen om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. We hopen de studenten op deze manier te helpen om het maximale uit zichzelf te halen en hen een waardevolle ervaring te bieden tijdens de studentendag.

JLL Global Real Estate Oulook 2024

Foto: Eyesmile Photography

Makelaars blij met minister Keijzer: 'onder de indruk' en 'slechter kon het niet'

De aanstaande minister Mona Keijzer van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening krijgt een warm welkom van de grote vastgoedadviseurs.

Gemeente Utrecht huurt kantoorruimte in Connect Offices

Gemeente Utrecht huurt kantoorruimte in Connect Offices

De gemeente Utrecht heeft een tijdelijke huurovereenkomst gesloten in het multi-tenant kantoorgebouw Connect Offices aan het Godebaldkwartier 419 in Utrecht ter grootte van circa 2.090 vierkante meter.

Delin Property verlengt huurovereenkomsten Trek Bikes en ALSO

Delin Property verlengt huurovereenkomsten Trek Bikes en ALSO

Delin Property, een Europese specialist in logistiek vastgoed, heeft de huurovereenkomsten verlengd voor haar twee klanten voor de huur van 36.600 vierkante meter aan warehouse in Wijchen.

NSI en iHUB sluiten huurovereenkomst voor Trivium in Amsterdam

NSI en iHUB sluiten huurovereenkomst voor Trivium in Amsterdam

NSI en iHUB hebben een huurovereenkomst gesloten voor de gehele zesde verdieping van kantoorgebouw Trivium in Amsterdam. Het kantoor van iHUB aan de Derkinderenstraat 2-24 is 615 vierkante meter groot en de organisatie huurt daarnaast 8 parkeerplaatsen.

Groot Handelsgebouw in Rotterdam verwelkomt Valantic

Groot Handelsgebouw in Rotterdam verwelkomt Valantic

Het Groot Handelsgebouw (GHG) in Rotterdam verwelkomt een nieuwe huurder. Valantic, een bureau voor digitale consultancy, gaat voor een periode van minimaal vijf jaar 1.029 vierkante meter kantoorruimte huren in het monumentale bedrijfsverzamelgebouw.

Clarion verhuurt warehouse in Venlo aan Logicall

Clarion verhuurt warehouse in Venlo aan Logicall

Clarion Partners Europe (CPE) heeft namens een van haar fondsen, een langjarige huurovereenkomst getekend met Logicall Group, waarmee de beschikbare unit van circa 9.722 vierkante meter op bedrijventerrein TrafficPort Venlo in korte tijd verhuurd is.

SCPI Upêka schaft twee gebouwen in Breda aan

SCPI Upêka schaft twee gebouwen in Breda aan

SCPI Upêka breidt zijn portefeuille in Nederland uit met de aankoop van twee gebouwen in Breda die via een sale and leaseback-transactie zijn verworven.

Aroundtown realiseert volledige verhuur in kantoor Utrecht

Aroundtown realiseert volledige verhuur in kantoor Utrecht

Met de ondertekening van een langjarige huurovereenkomst van 5.140 m2 met het co-working concept De Stadstuin in Dalton Office Park is het gehele kantoorgebouw Daltonlaan 200 in Utrecht nu volledig verhuurd.

Abrdn verhuurt DC Miles Maarssen aan Albert Heijn

Abrdn verhuurt DC Miles Maarssen aan Albert Heijn

Vermogensbeheerder Abrdn heeft in haar rol als investment manager van een Europese core portefeuille namens een institutioneel mandaat een langjarige huurovereenkomst gesloten met Albert Heijn.

West Coast Supply Group huurt DC Drunen

West Coast Supply Group huurt DC Drunen

West Coast Supply Group en Volkerwessels Logistics Development hebben donderdag 28 maart de verhuur van DC Drunen gevierd.

Deal op Dinsdag: Fidelity International koopt logistiek vastgoed voor 47,92 miljoen euro

Deal op Dinsdag: Fidelity International koopt logistiek vastgoed voor 47,92 miljoen euro

Fidelity International heeft 48.175 vierkante meter logistiek vastgoed gekocht van Rietveld Logistics Group.

Fidelity International verwerft nieuw opgeleverd logistiek pand in Oosterhout

Fidelity International verwerft nieuw opgeleverd logistiek pand in Oosterhout

Vermogensbeheerder Fidelity International heeft namens een van haar fondsen, het Fidelity Eurozone Select Real Estate Fund (het Fonds), een logistiek nieuwbouw pand van 34.000 m2 in Oosterhout verworven.

Rietveld Logistics Group verkoopt state-of-the-art logistieke nieuwbouw in Oosterhout

Rietveld Logistics Group verkoopt state-of-the-art logistieke nieuwbouw in Oosterhout

JLL heeft Rietveld Logistics Group begeleid bij de verkoop van een ultramoderne, state-of-the-art logistieke nieuwbouw van 34.000 m2 in Oosterhout aan Fidelity International. Het pand is langjarig verhuurd en voldoet aan de hoogste duurzaamheidsnormen. Het pand wordt gecertificeerd als BREEAM Excellent. 

Mileway verhuurt 22.000 m2 in Rotterdam-Botlek aan United Rentals International

Mileway verhuurt 22.000 m2 in Rotterdam-Botlek aan United Rentals International

Mileway, een aanbieder van last mile logistiek vastgoed in Europa, heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met United Rentals International.

Gemeente Utrecht huurt kantoorruimte in Connect Offices

Gemeente Utrecht huurt kantoorruimte in Connect Offices

De gemeente Utrecht heeft een tijdelijke huurovereenkomst gesloten in het multi-tenant kantoorgebouw Connect Offices aan het Godebaldkwartier 419 in Utrecht ter grootte van circa 2.090 m2.

Voja Travel verhuist naar Catharijnesingel 47 in Utrecht

Voja Travel verhuist naar Catharijnesingel 47 in Utrecht

Reisorganisatie Voja Travel verhuist naar de eerste verdieping van gebouw The Cath in Utrecht. De organisatie huurt 730 m2 aan kantoorruimte.

Leseman Care Care Group koopt bedrijfscomplex van 8,6 hectare in Alphen

Leseman Care Care Group koopt bedrijfscomplex van 8,6 hectare in Alphen

Leseman Car Care Group heeft voor eigen gebruik een bedrijfscomplex aan de Baarlseweg 75-77 in Alphen in Noord-Brabant gekocht.

DFH Group heeft drie nieuwe huurders gecontracteerd voor Langerhuize Offices

DFH Group heeft drie nieuwe huurders gecontracteerd voor Langerhuize Offices

In gebouw Langerhuize Offices in Amstelveen heeft DFH Group drie nieuwe huurders gecontracteerd. Het gaat om Wealth Management Partners N.V., Sesami Cash Management Technologies Nederland en Care2B.

Foto: Eyesmile Photography

Makelaars blij met minister Keijzer: 'onder de indruk' en 'slechter kon het niet'

De aanstaande minister Mona Keijzer van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening krijgt een warm welkom van de grote vastgoedadviseurs.

Gemeente Utrecht huurt kantoorruimte in Connect Offices

Gemeente Utrecht huurt kantoorruimte in Connect Offices

De gemeente Utrecht heeft een tijdelijke huurovereenkomst gesloten in het multi-tenant kantoorgebouw Connect Offices aan het Godebaldkwartier 419 in Utrecht ter grootte van circa 2.090 vierkante meter.

Delin Property verlengt huurovereenkomsten Trek Bikes en ALSO

Delin Property verlengt huurovereenkomsten Trek Bikes en ALSO

Delin Property, een Europese specialist in logistiek vastgoed, heeft de huurovereenkomsten verlengd voor haar twee klanten voor de huur van 36.600 vierkante meter aan warehouse in Wijchen.

NSI en iHUB sluiten huurovereenkomst voor Trivium in Amsterdam

NSI en iHUB sluiten huurovereenkomst voor Trivium in Amsterdam

NSI en iHUB hebben een huurovereenkomst gesloten voor de gehele zesde verdieping van kantoorgebouw Trivium in Amsterdam. Het kantoor van iHUB aan de Derkinderenstraat 2-24 is 615 vierkante meter groot en de organisatie huurt daarnaast 8 parkeerplaatsen.

Groot Handelsgebouw in Rotterdam verwelkomt Valantic

Groot Handelsgebouw in Rotterdam verwelkomt Valantic

Het Groot Handelsgebouw (GHG) in Rotterdam verwelkomt een nieuwe huurder. Valantic, een bureau voor digitale consultancy, gaat voor een periode van minimaal vijf jaar 1.029 vierkante meter kantoorruimte huren in het monumentale bedrijfsverzamelgebouw.

Clarion verhuurt warehouse in Venlo aan Logicall

Clarion verhuurt warehouse in Venlo aan Logicall

Clarion Partners Europe (CPE) heeft namens een van haar fondsen, een langjarige huurovereenkomst getekend met Logicall Group, waarmee de beschikbare unit van circa 9.722 vierkante meter op bedrijventerrein TrafficPort Venlo in korte tijd verhuurd is.

SCPI Upêka schaft twee gebouwen in Breda aan

SCPI Upêka schaft twee gebouwen in Breda aan

SCPI Upêka breidt zijn portefeuille in Nederland uit met de aankoop van twee gebouwen in Breda die via een sale and leaseback-transactie zijn verworven.

Aroundtown realiseert volledige verhuur in kantoor Utrecht

Aroundtown realiseert volledige verhuur in kantoor Utrecht

Met de ondertekening van een langjarige huurovereenkomst van 5.140 m2 met het co-working concept De Stadstuin in Dalton Office Park is het gehele kantoorgebouw Daltonlaan 200 in Utrecht nu volledig verhuurd.

Abrdn verhuurt DC Miles Maarssen aan Albert Heijn

Abrdn verhuurt DC Miles Maarssen aan Albert Heijn

Vermogensbeheerder Abrdn heeft in haar rol als investment manager van een Europese core portefeuille namens een institutioneel mandaat een langjarige huurovereenkomst gesloten met Albert Heijn.

West Coast Supply Group huurt DC Drunen

West Coast Supply Group huurt DC Drunen

West Coast Supply Group en Volkerwessels Logistics Development hebben donderdag 28 maart de verhuur van DC Drunen gevierd.

Deal op Dinsdag: Fidelity International koopt logistiek vastgoed voor 47,92 miljoen euro

Deal op Dinsdag: Fidelity International koopt logistiek vastgoed voor 47,92 miljoen euro

Fidelity International heeft 48.175 vierkante meter logistiek vastgoed gekocht van Rietveld Logistics Group.

Fidelity International verwerft nieuw opgeleverd logistiek pand in Oosterhout

Fidelity International verwerft nieuw opgeleverd logistiek pand in Oosterhout

Vermogensbeheerder Fidelity International heeft namens een van haar fondsen, het Fidelity Eurozone Select Real Estate Fund (het Fonds), een logistiek nieuwbouw pand van 34.000 m2 in Oosterhout verworven.

Rietveld Logistics Group verkoopt state-of-the-art logistieke nieuwbouw in Oosterhout

Rietveld Logistics Group verkoopt state-of-the-art logistieke nieuwbouw in Oosterhout

JLL heeft Rietveld Logistics Group begeleid bij de verkoop van een ultramoderne, state-of-the-art logistieke nieuwbouw van 34.000 m2 in Oosterhout aan Fidelity International. Het pand is langjarig verhuurd en voldoet aan de hoogste duurzaamheidsnormen. Het pand wordt gecertificeerd als BREEAM Excellent. 

Mileway verhuurt 22.000 m2 in Rotterdam-Botlek aan United Rentals International

Mileway verhuurt 22.000 m2 in Rotterdam-Botlek aan United Rentals International

Mileway, een aanbieder van last mile logistiek vastgoed in Europa, heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met United Rentals International.

Gemeente Utrecht huurt kantoorruimte in Connect Offices

Gemeente Utrecht huurt kantoorruimte in Connect Offices

De gemeente Utrecht heeft een tijdelijke huurovereenkomst gesloten in het multi-tenant kantoorgebouw Connect Offices aan het Godebaldkwartier 419 in Utrecht ter grootte van circa 2.090 m2.

Voja Travel verhuist naar Catharijnesingel 47 in Utrecht

Voja Travel verhuist naar Catharijnesingel 47 in Utrecht

Reisorganisatie Voja Travel verhuist naar de eerste verdieping van gebouw The Cath in Utrecht. De organisatie huurt 730 m2 aan kantoorruimte.

Leseman Care Care Group koopt bedrijfscomplex van 8,6 hectare in Alphen

Leseman Care Care Group koopt bedrijfscomplex van 8,6 hectare in Alphen

Leseman Car Care Group heeft voor eigen gebruik een bedrijfscomplex aan de Baarlseweg 75-77 in Alphen in Noord-Brabant gekocht.

DFH Group heeft drie nieuwe huurders gecontracteerd voor Langerhuize Offices

DFH Group heeft drie nieuwe huurders gecontracteerd voor Langerhuize Offices

In gebouw Langerhuize Offices in Amstelveen heeft DFH Group drie nieuwe huurders gecontracteerd. Het gaat om Wealth Management Partners N.V., Sesami Cash Management Technologies Nederland en Care2B.