Vastgoedmarkt brengt marktpartijen en politiek samen in verkiezingsdebat wooncrisis

Vastgoedmarkt brengt marktpartijen en politiek samen in verkiezingsdebat wooncrisis

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen organiseert Vastgoedmarkt op 6 november een verkiezingsdebat over de wooncrisis. In het politieke perscentrum Nieuwspoort zullen beleggers en ontwikkelaars in debat gaan met de belangrijkste politieke partijen.

Hoe vinden we gezamenlijk een weg uit de crisis? In tijden waarin de vastgoedsector op zijn gat ligt en de polarisatie tussen markt en politiek toeneemt, is deze vraag urgenter dan ooit.

Meer betaalbare woningen

Hoe zorgen we ervoor dat er voor iedereen een betaalbaar dak boven het hoofd wordt gerealiseerd? En hoe doen we dat op een manier waarop de partijen die deze woningen moeten realiseren worden gestimuleerd in plaats van gefrustreerd door regelgeving?

Deze vragen zullen centraal staan tijdens het Vastgoedmarkt Verkiezingsdebat over de wooncrisis in Nieuwspoort Den Haag.

Markt en politiek naar een gezamenlijke oplossing

Deelnemers aan het debat zijn onder anderen Peter de Groot (VVD), Derk Boswijk (CDA), Faissal Boulakjar (D66) en Mona Keijzer van de BBB.

Zij zullen het gesprek aan gaan met Lesley Bamberger (Kroonenberg Groep), Maarten de Gruyter (Boelens & De Gruyter) en Michiel Vrijman (Heimstaden). Doel van het debat is door middel van een goede, inhoudelijke discussie uiteindelijk dichter bij elkaar en bij een oplossing te komen.

Debat volgen?

Video's en artikelen over het debat zijn na afloop van het debat toegankelijk voor abonnees en registranten van Vastgoedmarkt.

Nog geen registrant of abonnee? U kunt zich registreren via deze link. Via deze link kunt u zich abonneren.

Tijdens de vorige Tweede Kamerverkiezingen in 2021 organiseerde Vastgoedmarkt ook een debat over de woningnood. Bekijk hier alle hoogtepunten van dat debat. Of bekijk hieronder het hele debat terug.