Young Talent Award 2023: lees hier de blogs van de kandidaten

Young Talent Award 2023: lees hier de blogs van de kandidaten

De jury van de Vastgoedmarkt Young Talent Award 2022/2023 powered by NVM Business heeft vijf kandidaten gekozen. De genomineerden schreven allen een blog over het thema innovatie en maakten daar een video bij.

Van kwantiteit naar kwaliteit: de kansen van biobased bouwen

Er moet steeds duurzamer worden gebouwd om de klimaatdoelstellingen te halen. Hoewel de overheid zich inzet om te verbeteren, zijn er kritische geluiden over de manier waarop deze taak wordt uitgevoerd, blogt Wouter Disseldorp.

00:00
00:00/00:00

Wake-up call: tachtig procent van de vastgoedconsultants is morgen werkloos!

Tachtig procent van de vastgoedconsultants is morgen werkloos. Tenminste, als je niet op de juiste manier innoveert, blogt Frank van Kester.

00:00
00:00/00:00

Stapeling van wet- en regelgeving; een laag teveel?

We leven in een (vastgoed)wereld waarin de veranderingen elkaar in rap tempo opvolgen, en de regeldruk alsmaar toeneemt. Het gevolg van nieuwe regelgeving toegespitst op elke maatschappelijke uitdaging. Een op maat gemaakte pleister op iedere wond, blogt Stephanie Proost.

00:00
00:00/00:00

Het kan natuurvriendelijker en sneller voor het bouwproces

Ik ben opgegroeid in het dorp Boxtel, voor velen een onbekende plaats. Tot kort geleden. Recent kwam namelijk het treinverkeer tussen Boxtel en ‘s-Hertogenbosch volledig stil te liggen door de aanwezigheid van een dassenburcht op dit traject, blogt Rogier Rombouts.

00:00
00:00/00:00

Laten we innoveren om relevant te blijven in de toekomst

Innovatie, circulariteit en sociale impact zijn nú essentieel, om relevant te blijven in de toekomst. Vanuit mijn rol als manager ESG bij Syntrus Achmea sta ik voor deze stelling, blogt Jolien de Jongh.

00:00
00:00/00:00

De genomineerden van de Vastgoedmarkt Young Talent Award 2022/2023 powered by NVM Business treffen elkaar op 20 april voor de halve finale.Daar zal de jury bepalen welke drie kandidaten doorgaan naar de finale op basis van de kwaliteit van hun blogs, vlogs en de inzet in het debat. Het slotdebat van de vijftiende editie van de Young Talent Award vindt plaats tijdens de vastgoedbeurs Provada 2023 in de Rai te Amsterdam op donderdag 15 juni van Vastgoedmarkt.