Cushman & Wakefield, MVGM en Redept geselecteerd voor verkoop politiebureaus

Cushman & Wakefield, MVGM en Redept geselecteerd voor verkoop politiebureaus
vlnr: Leon van Leersum FRICS, partner Redept - Timo Jacobse MSc MSRE MRICS, associate Occupier Services Cushman & Wakefield – Jeroen Koevermans MRE MRICS RT, directeur bedrijfshuisvesting MVGM.  

De politie heeft met internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield, MVGM en Redept een raamovereenkomst gesloten voor de verkoop van overtollige vastgoedobjecten van de Politie. De selectie heeft plaatsgevonden door middel van een openbare aanbesteding.

Dat melden betrokken partijen. De raamovereenkomsten hebben betrekking op de periode 2019 tot en met 2021 met een mogelijkheid tot verlenging tot en met 2023. In de komende maanden zal in kaart worden gebracht welke objecten verkocht gaan worden, het gaat om circa 100 politiebureaus.

Alle objecten die in de verkoop komen worden via een openbaar en transparant proces verkocht. Hierin wordt onder andere gebruik gemaakt van online veilingplatforms.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.