Van Twillert volgt Ambagtsheer op bij Unibail

Van Twillert volgt Ambagtsheer op bij Unibail
Bart van Twillert

Bart van Twillert is sinds 1 september de nieuwe country manager Nederland van Unibail-Rodamco-Westfield. Otto Ambagtsheer, tot dan country manager Benelux, heeft aangegeven zijn carrière buiten de groep te willen voortzetten.

Dat heeft het in Parijs en Amsterdam genoteerde fonds op 10 september bekendgemaakt. Van Twillert is twaalf jaar geleden begonnen bij rechtsvoorganger Rodamco Europe, net voor de overname door het Franse Unibail in 2008. Hij heeft meerdere managementfuncties bekleed. Als director of Operations Nordics was hij onder meer verantwoordelijk voor Mall of Scandinavia in de Zweedse hoofdstad Stockholm.

De afgelopen periode stond hij als director Development aan de basis van de ontwikkeling van Mall of the Netherlands in Leidschendam. Mall of Scandinavia is het belangrijkste referentieproject voor Mall of the Netherlands dat in 2020 wordt opgeleverd. Ook voor Ambagtsheer, die 3,5 jaar leiding gaf aan de Benelux-tak van Unibail, was Mall of the Netherlands zijn belangrijkste project.

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.