Draaijer+partners lanceert nieuw label: Oxxer

Draaijer+partners lanceert nieuw label: Oxxer

Vastgoedbeheerder draaijer+partners lanceert een nieuw label: Oxxer. Het helpt organisaties met het behalen van een prestatiesprong op het gebied van beheer en onderhoud van gebouwen, stelt het bedrijf wervend.

Dit doet Oxxer door de 'kwaliteit van onderhoud van vastgoed(portefeuilles) te verhogen en besparingen van soms wel meer dan 20 procent te realiseren. Door samenwerking te stimuleren, zet Oxxer zich in voor slimmer, efficiënter en effectiever beheer en onderhoud van gebouwen', aldus de onderneming.

Oxxer hanteert een samenwerkingsmodel van drie stappen. De eerste stap is de gratis quickscan. Aan de hand van deze gegevens wordt er in stap twee een advies uitgebracht en wordt er samen met de organisatie en leveranciers gekeken naar een nieuwe aanpak. De samenwerking staat hierbij centraal. De derde en laatste stap is de implementatiefase waarin verbeteringen worden geïmplementeerd.

Draaijer+partners is al bijna 25 jaar actief op het gebied van beheer, onderhoud en exploitatie van gebouwen.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.