nieuws

VCK Logistics huurt een 25.000 m2 DC op Schiphol

Transacties

VCK Logistics huurt een 25.000 m2 high-tech distribution center op Green Mountains Logistics Park Schiphol van Borghese Logistics en Logistics/AEW

VCK Logistics huurt een 25.000 m2 DC op Schiphol
Capture op Green Mountains

VCK Logistics  heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten met ontwikkelaar Borghese Logistics en Logistis (een fonds van AEW) voor fase 4 van de ontwikkeling Green Mountains op Schiphol-Rijk. Het object van  22.500 m2 warehouse + 2.500 m2 kantoorruimte ligt direct aan de Aalsmeerbaan en wordt opgeleverd eind 2020.

De totale ontwikkeling van het park omvat ca. 100.000 m2 warehouse met bijbehorende kantoren, auto- en vrachtwagenparkeerplaatsen en is verdeeld over 4 gebouwen. De eerste fase van het park werd eind 2017 opgeleverd en is verhuurd aan XPO Logistics en Rapid. De tweede fase van 25.000 m2 wordt deze maand opgeleverd en is nog beschikbaar in units vanaf 5.000 m2.

Er zijn meerdere partijen rond Schiphol die momenteel willen verhuizen vanuit hun verouderde logistieke panden naar nieuwe gebouwen zoals Green Mountains Logistics Parc, omdat deze voldoen aan de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, efficiency, kwaliteit en uitstraling. Door deze eigenschappen zijn de gebouwen voor de gebruikers – naast een comfortabelere werkplek met lagere energiekosten – ook belangrijk als marketinginstrument om nieuwe klanten te werven.

Borghese Logistics is een ontwikkelaar van hoogwaardig logistiek vastgoed. Van concept tot realisatie realiseren wij met ons hechte team de modernste distributiecentra, met ruime ervaring in bijzondere faciliteiten zoals geconditioneerde opslag of extra beveiliging. Bij onze projecten ligt de focus altijd op de specifieke wensen van de eindgebruiker, met bijzondere aandacht voor duurzaamheid. Hierbij maken we gebruik van onze ervaring van meer dan 100 jaar en onze oprechte fascinatie voor gebouwen die de tand des tijds doorstaan.

De transactie kwam tot stand door bemiddeling van Industrial real estate partners. Zij vormen samen met Cushman&Wakefield het makelaarsteam van Green Mountains. Borghese Logistics en AEW werden verder geadviseerd door Loyens & Loeff en VCK Logistics door Stibbe bij de tot stand koming van het huurcontract.

Reageer op dit artikel