nieuws

Corporaties St. Joseph en Kleine Meierij worden Joost

Transacties

Joost. Thuis in de Meierij, is de naam die de huidige woonstichtingen St. Joseph uit Boxtel en Kleine Meierij uit Rosmalen aannemen na hun fusie.

Corporaties St. Joseph en Kleine Meierij worden Joost
Rob Dekker (St. Joseph)

Die heeft op 1 juli 2019 plaats. De beide corporaties beheren samen zo’n 7.500 huurwoningen in de kernen rond Den Bosch. Joost klinkt gezellig en dat is ook de bedoeling. Volgens directeur Dekker wil de nieuwe corporatie als ‘een goede buurman’  klaar staan met een luisterend oor en advies. Joost wordt  eigenlijk met hoofdletters geschreven, maar daar doen we bij Vastgoedmarkt niet aan.

 St. Joseph werkt hoofdzakelijk in de gemeente Boxtel met de kernen Lennisheuvel en Liempde en een klein deel in Haaren en Sint-Michielsgestel, met circa 4.500 panden, waarvan 4.100 woningen. Kleine Meierij heeft ruim 3.500 panden in bezit waarvan 3.300 woningen en is vooral actief in Rosmalen (2.400 woningen), Bernheze (400 woningen) en Sint-Michielsgestel (500 woningen).

Reageer op dit artikel