Syntrus Achmea verhuurt kantoorruimte Leiden

Syntrus Achmea verhuurt kantoorruimte Leiden
Bargelaan 6-32-in Leiden

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft aan Bargelaan 6-32 in Leiden kantoorruimte verhuurd aan Semiotic Labs en Young Capital.

In totaal heeft de vermogensbeheerder 850 m2 verhuurd in het multi-tenant kantoorgebouw in het Leidse stationsgebied. Semiotic Labs, gespecialiseerd in de ontwikkeling van hard- en software voor elektromotoren, heeft zijn intrek genomen op de tweede verdieping en is een langdurige huurovereenkomst aangegaan voor 415 m2.

Young Capital, het uitzendbureau voor de nieuwe generatie, is een overeenkomst aangegaan voor de langdurige huur van 435 m2. Alberts & Muus Bedrijfshuisvesting adviseerde Young Capital. JLL en Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij brachten de transacties tot stand namens Syntrus Achmea. Syntrus realiseert aan de andere kant van het Leidse station een multifunctioneel complex van 50.000 m2 met een fors kantoormetrage.

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.