nieuws

SIG huurt in Edge Olympic Amsterdam

Transacties

Software Improvement Group (SIG) verhuist per eind mei 2018 naar Edge Olympic aan Fred. Roeskestraat in Amsterdam Zuid.

SIG huurt in Edge Olympic Amsterdam
Amsterdam Edge Olympic

Het gebouw naast de Zuidas is het voormalige Olympic Plaza aan Fred. Roeskestraat 115, 117 en 123. Eigenaar sinds 2015 is OVG. SIG zal er 736 m2 kantoorruimte en zeven parkeerplaatsen. Het softwareadviesbureau was voorheen gevestigd aan het Amstelplein in Amsterdam, maar was op zoek naar nieuwe huisvesting in de vorm van een energiezuinig en duurzaam kantoorgebouw. Edge Olympic voldoet aan deze eisen.

OVG heeft het pand herontwikkeld, uitgebreid en verduurzaamd. Gedurende het ontwerp en de herbouw zijn zoveel mogelijk materialen hergebruikt om een minimale impact op het milieu te hebben. Daarnaast krijgt SIG toegang tot een geavanceerde digitale infrastructuur om het gebouw te kunnen beheren.

Software Improvement Group werd gedurende deze transactie geadviseerd door Spring Real Estate.

Reageer op dit artikel