DHG verhuurt 6.145 m2 bedrijfsruimte in Breda

DHG verhuurt 6.145 m2 bedrijfsruimte in Breda
Zoete Inval 4, Breda

DHG heeft met Montapacking overeenstemming bereikt over een 5-jarige huurovereenkomst voor 6.145 m2 logistieke bedrijfsruimte aan de Zoete Inval 4 te Breda.

Het logistieke distributiecentrum van 27.800 m2 wordt op dit moment gerenoveerd. Vanaf 1 maart 2018 is Montapacking de eerste huurder die na de grootschalige renovatie zijn intrek zal nemen in het gebouw. Vanaf dat moment is nog circa 22.000 m2 bedrijfsruimte beschikbaar. De diverse units hebben een vrije hoogte van 12,70 meter en zijn voorzien van een ESFR-sprinklerinstallatie en stellingen.

Vanwege de binnenstedelijke ligging en het grote aantal vernieuwde loadingdocks is het gebouw zeer geschikt voor e-commerce activiteiten.

Het opslag- en distributiecentrum aan de Zoete Inval 4 is gelegen op bedrijventerrein Emer-Zuid in Breda. Het terrein omvat 25 hectare en wordt ontsloten via de noordelijke rondweg die aansluiting biedt naar de A16 (Rotterdam – Antwerpen) en A27 (Utrecht – Breda).

DHG werd bij deze transactie geadviseerd door Van de Water bedrijfshuisvesting in samenwerking met het Industrial & Logistics team van JLL.

Johannes van Bentum

Johannes van Bentum

Hoofdredacteur Vastgoedmarkt

Voor zijn aantreden bij Vastgoedmarkt was hij hoofdredacteur van de grootste vaktitel voor ict'ers Computable. Sinds 1986 is hij werkzaam als financieel-economisch journalist voor uiteenlopende titels als Elsevier Carrière, Agrarisch dagblad, Fem Business en het opiniemaandblad voor twintigers en dertigers Pitch. Begin 2009 verscheen zijn boek 'Online of Flatline' bij uitgeverij Mediata. Als hoofdredacteur van Vastgoedmarkt schrijft hij nieuwsberichten, achtergrondartikelen en geeft zijn mening over ontwikkelingen in de vastgoedsector en becommentarieert opvallende gebeurtenissen in zijn maandelijkse hoofdredactioneel commentaar.