nieuws

DHG verhuurt 6.145 m2 bedrijfsruimte in Breda

Transacties

DHG heeft met Montapacking overeenstemming bereikt over een 5-jarige huurovereenkomst voor 6.145 m2 logistieke bedrijfsruimte aan de Zoete Inval 4 te Breda.

DHG verhuurt 6.145 m2 bedrijfsruimte in Breda
Zoete Inval 4, Breda

Het logistieke distributiecentrum van 27.800 m2 wordt op dit moment gerenoveerd. Vanaf 1 maart 2018 is Montapacking de eerste huurder die na de grootschalige renovatie zijn intrek zal nemen in het gebouw. Vanaf dat moment is nog circa 22.000 m2 bedrijfsruimte beschikbaar. De diverse units hebben een vrije hoogte van 12,70 meter en zijn voorzien van een ESFR-sprinklerinstallatie en stellingen.

Vanwege de binnenstedelijke ligging en het grote aantal vernieuwde loadingdocks is het gebouw zeer geschikt voor e-commerce activiteiten.

Het opslag- en distributiecentrum aan de Zoete Inval 4 is gelegen op bedrijventerrein Emer-Zuid in Breda. Het terrein omvat 25 hectare en wordt ontsloten via de noordelijke rondweg die aansluiting biedt naar de A16 (Rotterdam – Antwerpen) en A27 (Utrecht – Breda).

DHG werd bij deze transactie geadviseerd door Van de Water bedrijfshuisvesting in samenwerking met het Industrial & Logistics team van JLL.

Reageer op dit artikel