nieuws

Toasted & Roasted naar centrum Eindhoven

Transacties

Toasted & Roasted naar centrum Eindhoven
Nieuwstraat 23 in Eindhoven

De formule Toasted & Roasted heeft een winkelpand gehuurd aan Nieuwstraat 23 in Eindhoven. Toasted & Roasted heeft ook winkels in onder andere Breda en Den Bosch.

De overeengekomen huurprijs wordt niet door partijen bekendgemaakt. Het pand beschikt op de begane grond over 125 m2 winkelruimte met opslagruimte in de kelder. Het object is onderdeel van het 45.000 m2 grote winkelcentrum Heuvel, dat onlangs grootschalig is gerenoveerd.

De Heuvel is een combinatie van winkels, kantoren, woningen en leisure in bezit van CBRE Dutch Retail Fund, een fonds gemanaged door institutionele vastgoedbelegger CBRE Global Investors. De verhuur van de winkels is belegd bij een makelaarsteam van RSP Makelaars en Cushman & Wakefield. De huurder werd in deze transactie geadviseerd door CBRE.

Reageer op dit artikel