nieuws

Begin bouw Zaans Medisch Centrum

regios

Gisteren is begonnen met de bouw van het Zaans Medisch Centrum. Het nieuwe ziekenhuis wordt eind 2016 geopend. Het ZMC krijgt een nieuw ziekenhuis met parkeergarage plus een zorgboulevard.

Begin bouw Zaans Medisch Centrum

Multi Vastgoed en Vorm Ontwikkeling nemen de zorgboulevard voor hun rekening. Die omvat onder andere een zorghotel, gezondheidscentrum en een oogziekenhuis. Multi en Vorm zijn ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van het bezoekers- en personeelsrestaurant van het nieuwe ziekenhuis en een XL-supermarkt met aanvullende winkels aan de Zorgboulevard. Boven de supermarkt komen parkeerplaatsen. Mecanoo Architecten is verantwoordelijk voor het masterplan voor het nieuwe ziekenhuis en Zorgboulevard, en voor de architectonische uitwerking.

Reageer op dit artikel