nieuws

begin bouw distributiecentrum oz export

regios

De VDR Groep is begonnen met de bouw van 40.

00 m2 distributieruimte aan de Betula op VBA-Zuid (Aalsmeer) voor OZ Export, onderdeel van de Dutch Flower Group (DFG). Van het gebouw met een omvang van 40.000 m2 neemt OZ Export zelf tweederde voor zijn rekening met een volledig geconditioneerde ruimte voor verwerking en logistieke handelingen van 15.000 m2. Naast de 3.000 m2 volledig geklimatiseerde kantoorruimte beschikt het complex over 45 verladingszones, een lopende band van 4 kilometer en een koelcel 8.500 m2. De bloemen zijn vanaf het moment van binnenkomen tot en met het vertrek van de docks gekoeld. De uitvoering duurt 44 weken. Samen met HD Projectrealisatie Rotterdam neemt VDR Groep uit Deventer zowel het bouwkundige- als het installatietechnische deel voor zijn rekening. Door de omvang van het complex is de keuze voor systeemintegratie spraakmakend. Door de voortgaande groei van DFG wordt op dit moment naast het bestaande pand van DFG door VDR Groep de laatste hand gelegd aan een uitbreiding van 12.000 m2 bedrijfsruimte en 1.800 m2 kantoorruimte met 22 afvoer- en 4 aanvoerdocks.

Reageer op dit artikel