nieuws

Nieuw bibliotheekconcept in Salmstraat 31 Geleen

Projectontwikkeling

De nieuwe leeswinkel van De Domijnen komt op een centraal punt in het centrum van Geleen.

Nieuw bibliotheekconcept in Salmstraat 31 Geleen
Salmstraat 31, Geleen

Boek & Offermans Makelaars heeft namens de verhuurder een huurovereenkomst tot stand gebracht, het gaat om 250 m2 verhuurbaar vloeroppervlak. Verhuurder is Lianeo Real Estate (voorheen: Intown) die het winkelcentrum bezit. Naast een leeswinkel komt er ook een VVV-steunpunt.

Met het nieuwe bibliotheekconcept ontstaat een ontmoetingsplek waarbij gemikt wordt op vaste bezoekers en het winkelend publiek. Een mooie diverse aanvulling voor het centrum. Na een kleinschalige verbouwing wordt op zaterdag 12 januari 2019 de nieuwe leeswinkel geopend. Net als in Beek, Born, Stein en Echt, waar eerder de bibliotheek is getransformeerd naar een leeswinkel, worden hier straks allerlei activiteiten (zoals cursussen en lezingen) georganiseerd. Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Reageer op dit artikel