nieuws

Nieuw bedrijfspand op Greenpark Aalsmeer

Projectontwikkeling

Heembouw realiseert op bedrijventerrein Greenpark Aalsmeer de nieuwe productiefaciliteit met kantoor voor Bosman Van Zaal.

Nieuw bedrijfspand op Greenpark Aalsmeer
nieuwbouw Bosman Van Zaal op Greenpark Aalsmeer

De nieuwe huisvesting naar ontwerp van Habeon Architecten zal in totaal 16.266 m2 bvo omvatten. De eerste paal is deze week geslagen in aanwezigheid van onder anderen Marco Braam (ceo van Bosman Van Zaal), Ad Verburg (wethouder Economische Zaken van de gemeente Aalsmeer) en gebiedsontwikkelaar SADC.

Het bedrijf is een innovatiepartner voor crop science bedrijven, vermeerderaars, professionele kwekers en investeerders. De nieuwe locatie biedt plaats aan meer dan 200 medewerkers, die nu nog op twee aparte locaties gehuisvest zijn. Heembouw zal de nieuwe locatie voor Bosman Van Zaal in december 2018 opleveren.

Reageer op dit artikel