nieuws

Green start bouw migrantenhuisvesting Waalwijk

Projectontwikkeling

Green Real Estate en Jan Snel zijn begonnen met de bouw van de huisvesting voor arbeidsmigranten op het voormalig RWB-terrein in Waalwijk.

Green start bouw migrantenhuisvesting Waalwijk
RWB-terrein in Waalwijk

Na een samenwerkingstraject met de gemeente Waalwijk is de bedrijvencombinatie Green Real Estate en Jan Snel gestart met de bouw aan de Professor van ‘t Hoffweg. Het gebouw wordt gesitueerd op het westelijk deel van het voormalige RWB-terrein, gelegen op bedrijventerrein Zanddonk.

De hoogwaardige huisvesting biedt plaats aan 400 arbeidsmigranten. De beoogde oplevering en ingebruikname van de huisvesting is medio juni 2018. Door de economische ontwikkelingen en de druk op de woningmarkt is er veel vraag naar huisvesting van arbeidsmigranten in Nederland. Waalwijk is een belangrijk logistiek knooppunt met veel nieuwe distributiecentra voor e-commerce.

Reageer op dit artikel