Ariana Manduzai nieuwe verslaggever Vastgoedmarkt

Ariana Manduzai nieuwe verslaggever Vastgoedmarkt
Ariana Manduzai

De redactie van Vastgoedmarkt heeft zich versterkt met een nieuwe journalist. Ariana Manduzai zal zich als verslaggever storten op de relevante ontwikkelingen in commercieel onroerend goed.

Manduzai is per 1 maart begonnen aan haar nieuwe functie op de redactie van Vastgoedmarkt.

Ze zal zich sectorbreed toeleggen op de laatste en meest relevante ontwikkelingen in commercieel vastgoed, door het schrijven van nieuwsverhalen en reportages en het produceren van video-items en podcasts.

Versterking redactie

'Als grootste en belangrijkste vakblad van de commerciële vastgoedsector moet Vastgoedmarkt zijn waar het gebeurt. Ik ben blij dat we met Ariana en haar journalistieke vaardigheden de redactie van Vastgoedmarkt verder kunnen versterken. Door Ariana als verslaggever in te zetten, kunnen we op nog meer plekken in de sector zijn. Zodoende kunnen we onze abonnees nog beter op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen,' aldus hoofdredacteur Servaas van der Laan.

Voor uitgever Maciek Piasecki is het aantrekken van Manduzai een bevestiging van de nieuwe koers van Vastgoedmarkt. Deze koers focust op twee belangrijke pijlers: kwaliteit en digitaal. 'Het is goed om te zien dat we als Vastgoedmarkt zelfs in deze roerige tijden kunnen doorgroeien en investeren in nieuw journalistiek talent,' aldus Piasecki. 'Door de redactie verder uit te breiden, voegen we nog meer waarde toe aan het (digitaal) abonnement op Vastgoedmarkt.'

Achtergrond

Manduzai studeerde journalistiek aan de universiteit van Leiden. Ze werkte achtereenvolgens voor Elsevier Weekblad, persbureau ANP en de actualiteitenprogramma's Goedemorgen Nederland en WNL op Zondag en de talkshow Op1.

Tips voor Manduzai? Stuur haar een mail!