nieuws

Van der Have projectdirecteur bij Certitudo

Loopbaan

Per 1 november 2019 is Hugo van der Have gestart als projectdirecteur bij de Bossche ontwikkelende vastgoedbelegger Certitudo Capital.

Van der Have projectdirecteur bij Certitudo
Hugo van der Have

Van der Have wordt als projectdirecteur verantwoordelijk voor de ontwikkelingen in Delft (Stationsgebied Delft-Zuid) en Amersfoort (De Hoef). In totaal heeft Certitudo Capital op diverse locaties meer dan 95.000 m2 nieuwbouw in de pijplijn zitten.

Torens in Binckhorst

De afgelopen 2,5 jaar was Van der Have verantwoordelijk voor beheer en diverse projectontwikkelingen bij LRC. Hij kan bogen op 20 jaar werkzaam in de vastgoedsector en heeft 13 jaar ervaring met het ontwikkelen van vastgoed. Zo was Van der Have vanuit LRC, destijds AroundTown, betrokken bij de ontwikkeling van B-Proud: twee woontorens van 140 meter hoog in de Binckhorst in Den Haag. Ook was hij bij Triuva technisch verantwoordelijk voor de ontwikkeling van De Oliphant in Amsterdam.

Reageer op dit artikel