Michiel Karssemeijer naar Savills

Michiel Karssemeijer naar Savills
Michiel Karsemeijer

Per 1 februari is Michiel Karsemeijer in dienst getreden bij vastgoedadviseur Savills als Data Specialist.

Binnen het Research & Consultancy team is Michiel verantwoordelijk voor de verdere uitrol van Business Intelligence (BI) in Nederland. In deze functie focust Michiel zich op het koppelen en structureren van data in Nederland en werkt daarbij sterk samen met het internationale datateam van Savills.

Jordy Kleemans, Hoofd Research & Consultancy bij Savills, licht toe: 'Savills investeert wereldwijd sterk in slimme oplossingen op het gebied van data. Een specialistisch datateam in Londen ondersteunt lokale vestigingen, onder andere door het ontwikkelen van diverse BI-tools. Met Michiel halen we iemand in huis die de internationaal ontwikkelde kennis en middelen kan aanvullen met lokale IT- en business expertise, met als doel onze opdrachtgevers van nieuwe inzichten en scherpere adviezen te kunnen voorzien.'

Michiel heeft Data Science, Business & Governance gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg.

Francine Bardoel

Francine Bardoel

Eindredacteur Vastgoedmarkt/de Architect

Francine werkte van december 2018 tot en met december 2019 voor Vastgoedmarkt en de Architect als eindredacteur.

Bio:

-2011-2019 Hoofdredacteur Universiteit van Tilburg, Univers

-2005-2011 Hoofdredacteur website, krantenpagina en magazines bij de provincie Utrecht

-Voor 2005 Regisseur en programmamaker bij diverse omroepen

Mustread voor vastgoed:

Italo Calvino, De onzichtbare steden. In  dit boek brengt Marco Polo verslag uit van zijn reizen aan zijn gastheer, de machtige Kublai Kan, Keizer der Tataren. Langzaamaan beseft de keizer echter dat hem fictieve plaatsen worden beschreven, die alle verwijzen naar Marco Polo's eigen stad. Dit boek laat prachtig zien dat je de gebouwen uit je jeugd altijd het mooist blijft vinden.