nieuws

Ferry Renne en Chris Vriends versterken Brink Management / Advies

Loopbaan

Ferry Renne en Chris Vriends versterken Brink Management / Advies in de functie van senior managers.

Ferry Renne en Chris Vriends versterken Brink Management / Advies

Ferry Renne en Chris Vriends versterken Brink Management / Advies in de functie van senior managers.

Renne neemt 10 jaar ervaring mee op het gebied van vastgoed- en gebiedsontwikkeling. Hij is geruime tijd werkzaam geweest als subsidie-adviseur bij grote, internationale management adviesbureaus. In 2008 heeft hij de overstap gemaakt naar de publieke sector en is hij gestart bij de gemeente Breda als senior projectmanager vastgoed- en gebiedsontwikkeling. Daar was Ferry verantwoordelijk voor de aansturing van diverse grote ontwikkeling- en transformatieprojecten.

Vriends heeft ruime ervaring met het managen van integrale projecten en beschikt over brede kennis van (bouw)informatiemanagement, systems engineering en risicomanagement. Deze ervaring heeft hij opgedaan in zijn eerdere functies bij Rijkswaterstaat en Heijmans Infra.

Reageer op dit artikel