Dré van Leeuwen van JLL naar Colliers

Dré van Leeuwen van JLL naar Colliers
Dré van Leeuwen

Dré van Leeuwen (49) stapt per 1 december 2018 over naar vastgoedadviseur Colliers International en wordt verantwoordelijk voor de aansturing van de afdelingen Capital Markets en Agency. Daarnaast wordt hij partner binnen het bedrijf en treedt hij toe tot het bestuur.

Van Leeuwen heeft ruim twintig  jaar ervaring in de nationale en internationale vastgoedwereld en werkte de afgelopen twaalf jaar bij JLL Nederland. Hier gaf hij zeven jaar leiding aan het Capital Markets-team en was hij onderdeel van het management team. Daarvoor werkte hij als asset manager bij Uni-Invest (nu Merin).

Ceo Dirk Bakker van Colliers International Nederland ziet in Van Leeuwen een expert die met zijn ondernemerschap excellente service aan vastgoedinvesteerders kan bieden. 'Wij zijn daarom erg trots dat hij de overstap maakt en een belangrijke rol vervult in de toekomst van Colliers.'

Van Leeuwen voelt zich aangetrokken door de 'dynamische verandering die Colliers heeft ingezet met een moderne visie op de toekomst van het vastgoed.' Daar wil hij graag deel van uitmaken.

Ceo Pieter Hendrikse van JLL Nederland dankt Van Leeuwen voor zijn continue persoonlijke betrokkenheid bij het vertegenwoordigen van JLL in de breedte. 'Wij zijn erkentelijk voor de effort die hij heeft gestoken in het opbouwen van het Capital Markets-team en de Agency-teams van JLL en de geleverde prestaties. Daarnaast willen wij onze klanten bedanken voor het gestelde vertrouwen in Dré. Namens alle collega’s wensen we hem alle goeds toe in de toekomst.'

Johannes van Bentum

Johannes van Bentum

Hoofdredacteur Vastgoedmarkt

Voor zijn aantreden bij Vastgoedmarkt was hij hoofdredacteur van de grootste vaktitel voor ict'ers Computable. Sinds 1986 is hij werkzaam als financieel-economisch journalist voor uiteenlopende titels als Elsevier Carrière, Agrarisch dagblad, Fem Business en het opiniemaandblad voor twintigers en dertigers Pitch. Begin 2009 verscheen zijn boek 'Online of Flatline' bij uitgeverij Mediata. Als hoofdredacteur van Vastgoedmarkt schrijft hij nieuwsberichten, achtergrondartikelen en geeft zijn mening over ontwikkelingen in de vastgoedsector en becommentarieert opvallende gebeurtenissen in zijn maandelijkse hoofdredactioneel commentaar.