nieuws

Rotterdamse Vastgoedborrel in café NRC

Loopbaan

Rotterdamse Vastgoedborrel in café NRC
NRC-Café in Rotterdam

De eerste editie van de Rotterdamse Vastgoedborrel vindt op 15 februari plaats in Metropole café NRC aan Witte de Withstraat 63.

Dat melden de organisatoren. Hoog tijd voor een borrel, nu het zo goed gaat met de Rotterdamse vastgoedsector, stellen ze. ‘Met de komst van de Markthal, het imposante Centraal Station en De Rotterdam van Rem Koolhaas heeft de internationale pers haar oog op de wereldstad laten vallen. Lege bedrijfspanden krijgen nieuwe bestemmingen en de markt trekt aan.’

Het voormalige kantoor van de redactie van dagblad NRC is sinds 2010 getransformeerd naar een van de grootste horeca-hotspots van Rotterdam. De Rotterdamse Vastgoedborrel is een gratis netwerkevenement voor projectontwikkelaars, makelaars, architecten, designers, investeerders en aannemers. Op donderdag 15 februari start om 17.00 uur het programma vol live muziek, lekkere dranken, goede happen, prijsuitreikingen en surprise acts. Tijdens het event kunnen bezoekers visitekaartjes inleveren; vijftien personen maken kans op een volledig verzorgde lunch bij NRC.

 

Reageer op dit artikel