nieuws

Benoemingen bij ASR Vastgoed Vermogensbeheer

Loopbaan

Mandy van Dijken-Mouthaan en Boudewijn Vermeer zijn op 1 februari 2018 bij ASR Vastgoed Vermogensbeheer benoemd tot asset manager Winkelcentra. Beiden zullen een gedeelte van de portefeuille winkelcentra beheren en zijn verantwoordelijk voor de aansturing van een team.

Benoemingen bij ASR Vastgoed Vermogensbeheer
Mandy van Dijken-Mouthaan

Daarnaast zijn Joost van Dijk en Linda Vilsterman benoemd tot respectievelijk accountmanager Winkelcentra en accountmanager Retail Zuid-Nederland. Zij waren voorheen werkzaam als property managers bij a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer.

Van Dijken-Mouthaan is sinds 2015 in dienst bij a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer als senior accountmanager. De portefeuille winkelcentra waar zij per 1 februari verantwoordelijk voor is bestaat onder andere uit De Haagse Passage, ’t Hoge Veen, Terwijde en Floriande.

Vermeer is in 2014 in dienst getreden bij a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer als senior accountmanager en is sinds 1 februari verantwoordelijk voor onder meer winkelcentrum Castellum, Vianen, Hoge Vucht, Zuidplein, Vleuterweide en Etten-Leur.

Joost van Dijk is in dienst sinds 2013 en Linda Vilsterman is sinds 2014 werkzaam bij a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer, beiden zijn begonnen in de functie commercieel property manager.

De door de promoties ontstane vacatures voor Commercieel property manager Retail worden naar verwachting op korte termijn ingevuld. Hiermee beschikt a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer over vier teams die samen verantwoordelijk zijn voor het management van de gehele winkelportefeuille, die bestaat uit hoogwaardig A1-vastgoed in de belangrijkste winkelstraten van Nederland, supermarkten en winkelcentra.

Foto's

Reageer op dit artikel